15 Temmuz ,Milletimizin İhanet Çetelerine Karşı Kazandığı Bir Zaferdir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer 15 Temmuz'un milletimizin içimizde barınan ihanet çetelerine karşı elde ettiği tarihi bir zaferdir diyerek bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Uluslararası  Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer 15 Temmuz’un milletimizin içimizde barınan ihanet çetelerine karşı elde ettiği tarihi bir zaferdir diyerek bir mesaj yayımladı.
Başkan Zafer yayımladığı mesajda  :
“Tarihin hiçbir döneminde esareti gündemine bile almayan kahraman ecdadımızın eşsiz zaferleri bugün bizlere yarınlarımızı inşa konusunda klavuz olduğu gibi yarın da geleceğin Türkiye’sinde yeni neslin klavuzu olacaktır.
Bizler nasıl yaşarsak ,bizden sonra gelenler de bizleri örnek alacaklardır. Yarınlara güzel bir ülke bırakmak için milli ve manevi değerlerimizi sonuna kadar yaşayıp,yeni neslin klavuzu olmalıyız.
Dünyada bir eşi daha olmayan milletiz,türk olmak ve bunu layıkıyla yaşamak bizlere vazifelerin en kutsalıdır. Çünkü Türk demek güven demektir, Türk demek  mazlumun yardımcısı olmaktır. Türk demek ,esaret zincirlerini kırıp,özgür,bağımsız ve vakur olmak demektir.
Türk olmak,İslam sancağını taşımak,Peygamber’in yolunda dosdoğru yürümektir.
Türk olmak,dosta güven,düşmana korku  olmaktır.
Asırlardır kendi içimizden çıkan hainlerle başarılı bir şekilde mücadele eden milletimiz ,15 Temmuz’da da tarihte eşi emsali görülmemiş bir ihanetle yüzleşmiş ve yine eşsiz bir mücadeleyle bu ihaneti bertaraf etmiştir. 
Dün olduğu gibi bugün de ve yine yarın da ihanetler olacaktır ve bizler her zaman bu ihanet çetelerine gereken dersi vermeye devam edeceğiz .  
Bir daha 15 Temmuzların yaşanmaması için milli birlik ve beraberliği sağlamalıyız ve öz kültürümüzü yaşamalı ve yaşatmalıyız. Türk’ün Türk’ten başka  dostunun olmadığını idrak ederek kendi yarınlarımızın rotasını kendimiz çizmeliyiz “ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN