Aksa Şarj'ın dijital hizmetiyle istasyon talebinde bulunmak çok kolay

Müşterilerine alternatif ve yenilikçi çözümler sunan ve elektrikli araçlara şarj çözümleri geliştiren Aksa Şarj, çevreci yatırımlarına hız kazandırmak için web sitesinde hizmet vermeye başladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elektrikli araçlar için kurduğu şarj istasyonları ile Türkiye’nin sürdürülebilir geleceğine katkı sağlayan doğa dostu Aksa Şarj, müşteri ve iş ortaklarına çok daha hızlı ve kolay çözümlerle hizmet sunmak için internet sitesini devreye aldı. Aksa Şarj’ın www.aksasarj.com.tr sitesi üzerinden elektrikli araçların ihtiyaç duyduğu enerji artık dijitalde de tüketicilerle buluşacak.

Aksa Şarj ile ihtiyaç duyduğun enerji yanı başında

Yolların yeni enerjisi Aksa Şarj’ın, elektrikli araç sahibi kullanıcıları için yeni teknoloji altyapısı ile hazırlanan web sitesinin yayına alınmasıyla ihtiyaç duyulan bilgiye de kolaylıkla ulaşılabilmesi amaçlanıyor.

Yıl sonuna kadar Türkiye’nin birçok noktasında elektrikli araç şarj istasyonunu faaliyete geçirmeyi hedefleyen Aksa Şarj son olarak İstanbul Bomonti Residences By Rotana’da, Oasis Bodrum AVM’de ve Nef Reserve Yalıkavak’ta AC şarj istasyonlarını devreye aldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN