Aladağ Ailesinin Acısını Paylaşıyoruz.

Harput Sancak Haber Sitemiz Köşe yazarlarından, yazılarıyla ufuklarımızı açan, yarınlara vizyon oluşturan Numan Aladağ'ın kardeşi, UEDAŞ'tan emekli olan Mustafa ALADAĞ hakka yürüdü.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

 “Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).”
(Meal: Onlar ki; kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: “Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız).” dediler.)                                              
                                               Kuran-ı Kerim / BAKARA / 156. ayet-i kerime

Harput Sancak Haber Sitemiz köşe yazarlarından, yazılarıyla ufuklarımızı açan, yarınlara vizyon oluşturan Numan Aladağ'ın kardeşi, Uzun zaman Fırat Ünv. İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi olarak ilimize hizmet veren, Almanya’da da Konsoloslukta önemli hizmetleri ile gönüllerde yer edinen, halen Malatya Turgut Özal Üniversitesinde öğretim Üyesi olarak hizmet veren Prof. Dr. Mustafa Yağbasan’ın dayısı, UEDAŞ'tan emekli Mustafa ALADAĞ ağabeyimiz, Bursa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti, hakka yürüdü. 

Hakka yürüyen Mustafa Aladağ ağabeyimizin cenazesi uzun süredir ikamet ettiği Bursa'da defnedildi.

Şahsım ve Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu ve Harput Sancak Haber Sitesi ailesi adına;

Hakka yürüyen Mustafa ALADAĞ ağabeyimize, Allah'tan (C.C.) rahmet, başta kederli ailesine, bütün yakınları ve sevenlerine, başsağlığı ve ayeti kerimenin ışığında sabr-ı cemil diliyoruz.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN