Başkan Apohan'dan Kınama Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Olarak Gazeteci Burhan Karaduma'a Bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Malatya’da görevi başında saldırıya uğrayan Malatya Yeni Ses İnternet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve gazeteci Burhan Karaduman uğradığı menfur saldırıyı, Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği olarak nefretle kınıyoruz.
Mesleğini her türlü zorlu koşulda yerine getirme, kamuoyunun doğru haber alması için büyük bir özveri ile icra eden Burhan Karaduman’a Bu çirkin saldırıyı kabul etmemiz kesinlikle mümkün değildir.

Çirkin Saldırıyı Kim veya kimler hangi amaçla yapmışlar bunun da bir an önce aydınlatılmasını bekliyoruz. Tüm üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığı ve Protokolün yoğun olduğu bir Programda  ve saatte saldırı olayının olması hepimiz tarafından merak edilen ve cevabı bulunması gereken konulardır.

Saldırganların bir an önce bulunup Adalet önünde gereken cevabı almaları en büyük isteğimizdir. Gazeteci meslektaşımız Burhan Karadumana ve tüm basın camiasına geçmiş olsun diliyoruz.

Selim APOHAN
BİMYAD Genel Başkanı

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN