Başkan Karademir'den Bimyad'a Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla BİMYAD'ı Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla BİMYAD’ı Ziyaret Etti.

Kısa Adı BİMYAD Olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi Ziyaretinde Kısa bir açıklama yapan Başkan Karademir, "Basın; halkın gözü, kulağı, sesi ve düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili aracı ve önemli kurumlarından birisidir. Tüm olumsuz koşullara rağmen gece gündüz, yaz kış demeden büyük bir fedakârlıkla görevlerini ifa ederek, Kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile görevini yerine getiren özgür basının, demokratik toplum düzeninin ve demokrasilerin en büyük güvencesidir. Dedi

Başkan Karademir, Bu vesileyle, ilimizde faaliyette bulunan, özveriyle görev yapan yerel gazete, dergi, radyo, internet haber siteleri, haber ajansları temsilcileri olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden şehit olan tüm basın mensuplarımıza da Yüce Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek " Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir nazik ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yönetim kurulum adına hoşgeldiniz Teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN