Başkan Samanlı'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Samanlı Mesajında; “Türk Milleti, adının bilindiği günlerden bugüne değin türlü hileler ile uğraşmış, nice tuzakları bozmuş, nice savaştan galip çıkmıştır. İşte bu savaşların kavşak noktalarından birisi de 19 Mayıs’tır. Bu tarih bizlere milletimizin egemenliğini ve tam bağımsızlığını müdafaa etmek için gerekirse serini ortaya koymaktan imtina etmeyeceğinin en büyük göstergesidir.” ifadelerini kullandı. Başkan Samanlı’nın açıklamaları şöyle;

19 MAYIS TÜRK TARİHİNİN KAVŞAK NOKTASIDIR

“19 Mayıs, milletin bağımsızlığının yine milletin azim ve kararıyla kurtulacağına inanan Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Cumhuriyeti için attığı ilk adımın günüdür. Tıpkı günümüzde olduğu gibi farklı emellerle hareket eden bazı kesimlerin hezeyana uğrayışının yıldönümüdür. Türk Milleti’nin yüzyıllardır ne denli savaşçı olduğunu bilmeyen veyahut unutanların cevabı en münasip şekilde aldığı bir başlangıcın adıdır.

Türk Milleti, adının bilindiği günlerden bugüne değin türlü hileler ile uğraşmış, nice tuzakları bozmuş, nice savaştan galip çıkmıştır. İşte bu savaşların kavşak noktalarından birisi de 19 Mayıs’tır. Bu tarih bizlere milletimizin egemenliğini ve tam bağımsızlığını müdafaa etmek için gerekirse serini ortaya koymaktan imtina etmeyeceğinin en büyük göstergesidir. Makûs talihi değişen milletimiz, eşsiz bir cumhuriyetin temellerini atacak ve ilelebet payidar olacaktır. 

TÜRK GENCİ, BÜYÜK TÜRKİYE’NİN MİMARI VE MİHRABI OLACAKTIR

Şehit kanıyla sulanmış bu toprakların muhafazası ve müdafaası Türk gençlerine düşmektedir. Türk genci hiçbir zaman yeise kapılmadan, dur durak bilmeden, bir an olsun vazgeçmeden doğru olan yolda ilerlemeli, atalarının miras bıraktığı öğütleri kulak ardı etmemelidir. Onlara armağan edilmiş bu kutlu günün şerefine, her daim dimdik yürümeli, yakın zaman sonra Büyük Türkiye’nin mimarı ve mihrabı olacağını unutmamalıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi; ‘Türk gençliği, büyük Türkiye'nin ana dinamiği, bağımsızlığımızın, birlik ve beraberliğimizin bileği bükülmez bekçileridir. Genç dimağların özlemleri, beklentileri, hedefleri mutlaka desteklenip gerçekleşecektir.’

Başta memleketimizin gençleri olmak üzere; tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan, yılmadan ve yoldan sapmadan, büyük bir hızla yürümek ve bir an olsun ayrılmamak temennisiyle.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN