Başkan Samanlı'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir açıklama yayınladı.
Yayınladığı açıklamada; “Cumhuriyet bir parti adı değil; bir yaşayış şeklidir. Cumhuriyet bizlerin kimliğidir. Türkler kimliğini korumak noktasında kimseden çekinmez, bedellerini ödeyerek kavuştuğumuz ve muhafaza ederken gurur duyduğumuz bu mühim günümüz, Cumhuriyet Bayramımız, herkese kutlu olsun.” dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın konuya ilişkin açıklamaları şöyle;

TÜRKLER İÇİN HİÇ BİR ŞEY UCUZ DEĞİL; HER ŞEY İÇİN BÜYÜK BEDELLER ÖDEDİK

“ Bizler için önem arz eden bir günü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Bizi biz yapan değerlerin en başında gelen cumhuriyet, sahip olduğumuz en ulvi değerlerimizdendir. Tüm dünya yönetenler ve yönetilenler diye ikiye ayrılmışken; biz özgürlüğün verdiği eşsiz lezzeti tadıyorduk. Küllerinden doğan vatan toprağının bir anda yangın yerinden çiçek bahçesine dönüşünü tüm dünyaya seyrettirdik. Herkes biliyor ki Türkler için hiçbir şey ucuz değil; her şey için büyük bedeller ödedik. İşte bu yüzdendir ki; cumhuriyetimize gölge düşürmeye çalışanlar en büyük karanlıklara saplanmış olanlardır ve bizlerin kimseye fırsat verme tahammülü yoktur, olmayacaktır da.

ÖZGÜR RUHUMUZA EN ÇOK CUMHURİYET YAKIŞTI

Tarih sahnesine çıktığımız günden bugüne özgürlüğü kendimize kisve bildik, bu kisveye sımsıkı sarıldık ve hiçbir zaman yeise kapılamayacak kadar çok bağlandık. Şimdi görüyoruz ki bu kisveye de özgür ruhumuza da en çok cumhuriyet yakıştı. Tam bağımsızlık en büyük dahili dayanağımız ve harici savunmamız oldu. Manda ve himayenin bu topraklarda hüküm süremeyeceğini bir ders gibi tüm dünyaya gösterdik. Birlik ve beraberlik ile nelerin başarılabileceğini bir kez daha kanıtlamış olduk. 
Herkes bilsin ki; cumhuriyet bir parti adı değil; bir yaşayış şeklidir. Cumhuriyet bizlerin kimliğidir. Türkler kimliğini korumak noktasında kimseden çekinmez, bedellerini ödeyerek kavuştuğumuz ve muhafaza ederken gurur duyduğumuz bu mühim günümüzü, Cumhuriyetimizin 98. yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN