Başkan Şengönül: YKS Sınavına Girecek Tüm Kardeşlerime Başarılar Diliyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 18 Haziran'da YKS Sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dilediği bir basın açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 18 Haziran’da YKS Sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dilediği bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Şengönül söz konusu mesajında: “İnsanlık tarihi bir mücadele tarihidir. Tarihte önemli başarılara imza atan ve insanlığa önemli kazanımlar sunan her bireyin arka planında yoğun bir gayret ve dinmek bilmeyen bir çalışma aşkı vardır. Bugünün gençleri de yarınların doktor, mühendis, öğretmen, hakim, savcı, siyasetçi ve daha birçok önemli mesleğin adayları olarak bu ülkenin ana dinamiklerini oluşturmaktadır. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, gençliğimizin bu potansiyel değerini çok önemsiyor ve tüm gençlerimizi kaybetmememiz gereken hazinelerimiz olarak görüyoruz. 

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın önderliğinde, ülkemiz genelindeki tüm Ocak teşkilatlarımız ile birlikte gençlerimize sahip çıkıyor ve hazine değerindeki her gencimizi dışarıdaki bütün kötü emellerden uzak tutabilmek amacıyla, kapılarımızı kendilerine sonuna kadar açık tutarak, Ocağımızı gençlerimizin güvenli bir limanı haline getiriyoruz. Gençliğimizin geçmişiyle bağlarını koparmak isteyen, geleceğe müktesebatsız adım attırmak isteyenlere inat gençlerimizi yarınlara hazırlıyor ve “Kuşaklar değişse de karar değişmez” diyoruz. Bu vesileyle, 18 Haziran’da YKS Sınavı’na girecek olan tüm kardeşlerimize başarılar diliyor, verdikleri emeğin karşılık bulmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken, tüm kardeşlerimizi de bir kez daha birliğin, beraberliğin, ahlaki değerlerin otağına ve ülkemizin her daim tüten Ocağı olan Ülkü Ocakları’na davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN