Başkan Tunç'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, '30 Ağustos Zafer Bayramı' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

102 yıl önce Samsun’da yakılan hürriyet ve istiklal meşalesi ile başlatılan, aziz milletimizden aldığı ilham ve destekle devam eden kurtuluş mücadelemizin cihana ilan edildiği gündür 30 Ağustos.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’da ateşlediği istiklal meşalesi ışığında, Amasya’da yol haritasını çizmiş, Erzurum ve Sivas’ta kutlu hedefine odaklandırmış, Ankara’da TBMM’nin açılmasıyla birlikte gücüne güç katmış ve 30 Ağustos’ta kazandığımız bu eşsiz zafer ile cihana ilan edilmiştir.

Tarih boyunca tüm devletlerin kaderini tayin eden önemli dönüm noktaları vardır. Tarihe altın harflerle yazılan Kurtuluş Savaşı da yokluklar içindeki Türk Milleti'nin her tür zorluğa rağmen bağımsızlığa olan tutkusunun bir destanıdır.
Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

İnanıyoruz ki gençlerimiz; Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetinin farkında olacak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara, daha büyük hedeflere doğru emin adımlarla taşıyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerimle, şahsım ve Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanlığı üyelerimiz adına, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.'

Mesut TUNÇ
Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN