Başkan Tunç'un, Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

24 Temmuz 1908 tarihinde gazeteler, ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştı...

Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan  basın, kamuya doğru haber alma imkânı sağlayan ve düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan kuruluştur.

Meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren ulusal ve yerel basınımız, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda büyük bir güce sahiptir. 

Gerek ülkemizin gerekse Aziz Şehrimizin, her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının ülkemiz ve ilimiz ekonomisine olumlu yönde yansımasına, basın mensubu olan  yüksek özveriyle çalışan kardeşlerimizin, gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalar, büyük katkı sağlamaktadır. 
 
Bu farkındalık içerisinde; şahsım ve Lider Enerji İş Sendikası Elazığ Şube Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına, böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.


Mesut TUNÇ
Lider Enerji İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN