Başkan Yanılmaz'dan Emrah Güllü'ye Destek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, O Ses Türkiye Yarışma programında finale yükselen hemşehrimiz Emrah Güllünün yanında olduklarını ve SMS desteğiyle kendisine destek vereceklerini söyledi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Şimdiye kadar sergilediği performans ve beyefendi kişiliğiyle göz dolduran sanatçı Emrah Güllü’ye SMS desteğini artırmak amacıyla Elazığ Belediyesi tarafından billboard görselleri hazırlandığını ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, şunları söyledi:
 
Hemşehrimiz Emrah Güllü’nün büyük başarı göstererek finale kalmasından dolayı son derece mutluyuz. Güllü, yarışmada gösterdiği performans ile tüm Elazığ’ı gururlandırdı. Seslendirdiği eserlerle Elazığ’ın adını tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği bir yarışmada layıkıyla temsil ettiği için Emrah Güllü kardeşimizi tebrik ediyorum. Elazığ’ı en güzel şekilde temsil ettiği için bizi gururlandırdı. Biz yerel yönetimler olarak Elazığ’ın adının böylesi güzel etkinliklerde duyulmasından mutlu oluyoruz.
 
Emrah Güllü kardeşimiz tüm etapları başarılı bir şekilde geçerek “O Ses Türkiye” yarışmasında artık canlı yayınlarda yarışacak. SMS’ler ile puan alacak olan Emrah Güllü kardeşimizi Elazığlı hemşerileri olarak yalnız bırakmayacağız. Salı ve çarşamba günleri yayınlanacak final programında tüm hemşerilerimizin Emrah Güllü kardeşimize güçlü bir destek vereceklerine inanıyorum. Bizler de Belediye olarak her türlü desteği vereceğiz.”
 
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN