Bölgenin En Büyük AVM'si ELYSIUM Açıldı

Bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan ve TETİŞ Yapı ve İnşaat tarafından hizmete sunulan ELYSIUM Park AVM'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ülkemizde yaptığı başarılı projelerle dikkatleri üzerine çeken TETİŞ Yapı ve İnşaat, Elazığ'a bir hizmeti daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

TETİŞ Yapı ve İnşaat tarafından inşa edilen ve muhteşem mimarisi ile göz kamaştıran ELYSIUM Park AVM'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Metin Bulut, Sermin Balık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı M. Ali Dumandağ, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, İl Müftüsü Selami Aydın, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Dualarla açılış kurdelası kesilen ELYSIUM Park AVM resmen hizmete açıldı.

Törende davetliler ve vatandaşlar, konfeti yağmuru eşliğinde alışveriş merkezine girerek AVM'yi gezip, alışveriş yaptılar.

ELYSIUM Park Alışveriş Merkezinin açılışında ilk gün yoğun bir hareketlilik gözlendi.

"ELAZIĞ EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK"

Elazığ'a kazandırılan bu yatırımın önemine dikkat çeken AVM Müdürü Barbaros Tuluç, "Tetiş Yapı bünyesindeki ELYSIUM Park AVM 32 dönüm arazi üzerine 220 Bin m2'lik kapalı alanı olan bir alışveriş merkezi.

AVM'de toplamda 160 mağaza hizmet verecek.

Elazığlıların iyi vakit geçirebilecekleri bir alışveriş merkezi.

Burada her şeyden önce insanların kendi açısından aradıklarını bulabilmeleri ve ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir AVM.

Elazığ ekonomisine katmadeğer katacak ELYSIUM Park AVM'nin ilimize, bölgemize ve ülkemize halyırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

"BU KADAR GÜZEL OLACAĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİK"

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, açılışta yaptığı açıklamada, "ELYSIUM Park AVM'nin 15-20 gün önce son halini görmüştük.

Güzel olacağını tahmin ediyorduk ama bu kadarda güzel olacağını tahmin etmemiştik.

Standardı yüksek tesisler açıldığında bulunduğu şehrin de standardını üste çekiyor. Bu AVM de bunlardan bir tanesi.

Dışarıdan misafir alabilecek, konuk ağırlayabilecek düzeyde yapılmış bir AVM.

Alışveriş merkezleri çok önemli. AVM'ler sadece satış yapılan yerler değil, aynı zamanda sanayiyi, sanayiciyi destekleyen yerler olduğunu düşünüyorum.

Ben özellikle çok büyük bir yükün altına girmiş olan yatırımcılarımızı tebrik ediyorum.

Sayın Yılmaz Tetik, Mustafa Tetik, Semih Işıkver kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

Yüksek bir vizyonla yapılmış, çok iyi çalışılmış, girdiğinizde de kendinizi ferah hissettiğiniz bir tesis olmuş.

Bu konfor eminim ki Elazığ'ın yaşam konforuna da yansıyacaktır.

Elazığ da aynı şekilde bu işten istifade edecektir." diye konuştu.

"HAYIRLI OLSUN" AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım açılışta yaptıkları konuşmada açılışını gerçekleştirdikleri ELYSIUM AVM'nin büyük bir yatırım olduğunu belirterek ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundular.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN