Bu Hırs Niye?

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Açıklamalarda bulunuyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Değerli vatandaşlar, Amaçlarına ulaşmak için milletimizin sırtına binen ülkemiz  insanından çok, emperyal güçlere hizmet eden AKP yönetimi, ülke insanının huzur ve refahı için vakit harcamak yerine muhalefet patileriyle kayıkçı kavgasına tutuşarak çözemedikleri sorunların üstünü örtmeye çalışıyor. AKP yönetimi, tüm devlet imkanlarını yandaş/paydaşlar için kullanırken muhalif olarak ayrıştırdığı milletin ekonomik-sosyal ve siyasal tüm problemlerine sırtını dönmüştür. En acı olanı ise kendisine muhalif olan kişilerin hiçbir hukuk ve vicdana sığmayan bahanelerle cezalandırılmasını sağlayarak korku iklimini yaymaya çalışmasıdır. Adaletsizlik almış başını gidiyor. Bu kararları acımasızca veren ve verdirenler unutmasınlar ki adalet bir gün kendilerine de lazım olacaktır. 

Siyasi parti temsilcilerini siyasetten men etmek veya mahkum etmek suretiyle siyaset dışına itme  anlayışı fiziki açıdan mümkün olabilir, ancak onların fikirlerine gem vuramaz ve hatta mahkum edemezsiniz. Ancak iktidarda kalma hırsının esiri olan AKP devleti;
Milletin özgürlüğünü kısıtlamakta, refah ve huzuru bozmakta, hukuk ve vicdandan yoksun verilen kararlar ile mağduriyetler yaratmakta, ülkenin ve milletimiz itibarını iç de ve dış da ayaklar altına almakta, insanlarımızı yoksulluk-sefalet ve açlığa mahkum etmektedir. Özetle milletimizin insanca yaşamaları için gerekli tüm hizmetleri vermek yerine esiri oldukları hırslarına bunları kurban etmektedir.

Bu hırs, sadece muhalif siyasileri baypas etmek değil olası seçimlerde iktidarlarını korumak adına seçim güvenliği dahil her türlü usulsüzlüğü yapacak boyutta hastalıklı bir vaka halini almıştır. AKP yönetimi, bir yanda şanlı ordumuz varken Osmanlı döneminde olduğu gibi saraya bağlı SADAT adlı bir yapılanmayı destekliyor, diğer yandan atanmışların seçilmişlere hakaretlerinin savunuculuğunu üstlenerek zaten sayısal çoğunluğa dayalı TBMM’ni  tamamen işlevsizleştirmek istiyor, liyakat değil sadakati esas aldığından TÜGVA ve benzeri vakıfların yöneticilerini devlet kurumlarında görevlendiriyor, vakıf ve tarikatlar eliyle yapılan yurtlarda barındırılan çocuk ve gençlerimizi cumhuriyet değerlerinden koparanları görmüyor,  akıl ve bilimden uzak uygulamaları ile hemen hemen her alanı(Tarım, Enerji, Madencilik, Eğitim vs.) küresel güçlere teslim ediyor.
Değerli vatandaşlar, AKP yönetimi, makam, mevki, mal-mülk ve şöhret gibi arzularının esiri olan hırsları sonucu yapılan hataların ve işlenen suçların müsebbibi olduğundan halkımız nezdinde kaybetmeye mahkumdur. Öyleyse bu hırs neyin nesi.  Zaten AKP yönetiminin hırslarının esiri olduğu tüm uygulamalarında görülüyor. Ancak; DOĞRU PARTİ iktidarında ülkemiz ve milletimizin menfaatleri, hiçbir hırs ve/veya hırs sahibinin esiri olmayacaktır.

Selam ve Saygılarımla

Cezmi Orkun
Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı
(Enerji, Tabii Kaynaklar ve Madencilik Politikaları Başkanı)


 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hüsnü organ | 16 Mayıs 2022 23:44

    Cok haklı tespit inşallah o günleri hep birlikte göreceğiz saygılar

BUNLARA DA BAKIN