Bursluluk Sınavının Yapılacağı Okullar Açıklandı

Milli Eğitim Müdürlüğü, Elazığ 2022 yılı ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavının yapılacağı okulları açıkladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

2022 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 04 Eylül 2022 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak.

BURSLULUK SINAVININ YAPILACAĞI OKULLAR İSE ŞÖYLE:

Ahmet Kabaklı Fen Lisesi, Balakgazi Anadolu Lisesi, Cemil Meriç Fen Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu, Çubuk Bey Anadolu Lisesi, Elâzığ Anadolu Imam Hatip Lisesi, Elâzığ Anadolu Lisesi, Elâzığ Lisesi, Esra-Zafer-Eşref Yıldırım Ortaokulu, Gazi Anadolu Lisesi, Gazi Ortaokulu, Gönül Kazancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Harput Anadolu Lisesi, Hıdır Sever Anadolu Lisesi, İmam Efendi Kız Anadolu imam Hatip Lisesi, Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mustafa Kemal Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Seyda Molla Bahri imam Hatip Ortaokulu, Şehit Oktay Bulun Anadolu Lisesi, Şehit Önder Pınar Ortaokulu, Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç Anadolu imam Hatip Lisesi olmak üzere toplam 22 Sınav Merkezi ile Alacakaya, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Maden, Palu ve Sivrice İlçe Merkezlerinde yapılacak olup, toplam 10886 öğrenci sınava katılacaktır.

Öğrencilerin sınav günü en geç saat 09.30’ da sınava girecekleri okullarda hazır bulunmaları, sınava gelirken yanlarında T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı/ T.C. Kimlik Kartı veya süresi geçerli Pasaport getirmeleri gerekmektedir.

Adayların; kullanımı doktor raporu ile belirlenen hasta veya engellilere ait cihazlar (isitme cihazı, insülin pompası, seker ölçüm cihazı ve benzeri) hariç, çanta, cüzdan, cep telefonu, telsiz, radyo, saat, bilgisayar, kamera ve benzeri iletisim araçları ile depolama kayıt ve veri aktarma cihazları, kablosuz iletisim saglayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe, bilezik, yüzük, bros ve benzeri esyalar ile her türlü elektronik ve/veya mekanik cihazlar, databank sözlük, hesap makinesi, kâgıt, kitap, defter, not vb. dokümanlar, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar, delici ve kesici aletlerle sınav binalarına girmeleri yasaktır.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN