CleverTap, Anand Venkatraman'ı Ana Operasyon Direktörü Olarak Atadı

CleverTap'e yeni Ana Operasyon Direktörü 'Dünyanın önde gelen kullanıcı elde tutma bulutu olan CleverTap, Anand Venkatraman'ın Ana Operasyon Direktörü olarak atandığını duyurdu.'

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

California'da bulunan SaaS tabanlı müşteri yaşam döngüsü yönetimi ve mobil pazarlama şirketi CleverTap, Anand Venkatraman’ın Ana Operasyon Direktörü olarak atandığını duyurdu. Çeşitli satış hareketlerinde küresel ekipler ve K&Z durum raporları oluşturma ve geliştirme konusunda yirmi yılı aşkın deneyime sahip olan Venkatraman, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika işletmelerini yönettiği Freshworks’ten CleverTap bünyesine katıldı. Ayrıca 40’tan fazla ülkede bağımsız olarak iş dünyasını büyütmek üzere küresel ortaklıklar geliştirmede, teknoloji pazarını ölçeklendirmede ve Freshworks’ü dünya çapındaki startup ekosisteminin derinliklerine yerleştirmede anahtar bir rol oynayan Venkatraman, daha önce de Asya-Pasifik-Japonya (APJ) bölgesi ve Hindistan’da Akamai ve Microsoft bünyesinde liderlik pozisyonlarında bulundu. 

CleverTap Inc. CEO’su Sidharth Malik, “Venkatraman’ı CleverTap’e sıcak bir şekilde karşılıyorum. Atanması, kullanıcı tutma konusunda çığır açıcı olmaya yönelik iddialı büyüme planlarımızın bir göstergesidir. Kendisi işletmeleri küreselleştirme, yüksek düzeyde etkili takımlar oluşturma ve müşteri başarısı için yaratıcı yaklaşımlar geliştirme konusunda başarılı bir geçmişe sahip. Venkatraman, uygulamada mükemmellik yoluyla şirketin bir üst seviyeye ölçeklendirilmesine yardımcı olarak Clevertap Yönetim Ekibini güçlendirecektir” ifadelerini kullandı.

CleverTap bünyesine Ana Operasyon Direktörü olarak atanan Anand Venkatraman ise “Yalnızca Hindistan ve Güneydoğu Asya’da değil, aynı zamanda Kuzey Amerika, Latin Amerika, Orta Doğu, Türkiye, Afrika ve Avrupa gibi pazarlarda da kullanıcı tutma kategorisinde pazar lideri olarak ortaya çıkan CleverTap’e katılmaktan heyecan duyuyorum. Hindistan SaaS hikayesini dünyaya taşıma yolcuğunda CleverTap’in bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum” açıklamalarında bulundu.

CleverTap Hakkında
CleverTap, dijital tüketici markalarının müşteriyi elde tutma oranını ve yaşam boyu değerini artırmalarını sağlayan modern ve entegre bir kullanıcı tutma bulutudur. Kullanıcıları elde tutmayı anlayan ve buna değer veren markalar için CleverTap, tümleşik ve derin bir veri katmanı, AI/ML destekli içgörüler ve otomasyon yardımıyla içerik bağlamını ve kişiselleştirmeyi yönlendirir. Vodafone Idea, SonyLIV, Daimler, Gojek, Carousell ve Premier League dahil olmak üzere 10.000’den fazla uygulamayı temsil eden dünyanın dört bir yanındaki müşteriler, uzun vadeli gelirlerini artırmak üzere elde tutma ve etkileşim hedeflerine ulaşmak için CleverTap’e güveniyor. Sequoia India, Tiger Global Management ve Accel gibi önde gelen risk sermayesi şirketleri tarafından desteklenen şirketin merkezi Mountain View, Kaliforniya’dadır ve Mumbai, Singapur ve Dubai’de ofisleri bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için, clevertap.com adresini ziyaret edin veya  LinkedIn, Twitter, Facebook ve YouTube üzerinden bizi takip edin.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN