Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Muhtarlarla Deprem Sonrası Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Malatya’daki Muhtarlarla Bir Araya Gelen Başkan Gürkan; “Dere Yatağı, Fay Hattı Üzeri ve Zemin Sıvılaşması Olan Bölgelere Kesinlikle İmar İzni Verilmeyecek”

Başkan Güder Alevi Dedeleriyle Muharrem İftarında Bir Araya Geldi

Muharrem ayı dolayısıyla alevi dedeleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bizler susmayacağız. Zalimin karşısında dik duracağız.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya genelinde yoğun çalışmalar yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi ulaşım noktasında Bulgurlu, Bağtepe, Karakaş, Göller ve Karaköy grup yolu üzerinde Malatya’nın geleceğine dair yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Sabahattin Kaya Ailesinin Acı Günü

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya'nın Annesi Fatma Kaya hayatını kaybetti.

Aksa Elazığ Doğalgaz Açıkladı

“Doğal gaz şebekemiz en güncel uygulamalarla kontrol altında”

Başkan Güder, Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Battalgazi’de vatandaşların ihtiyaçları karşılamaya devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de Ramazan Bayramı öncesi çadır ve konteynerde yaşayan depremzede çocukların yüzünü bayramlık hediyeler ile güldürdü.

Atatürk Her Yerde…

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

Arapgir Belediyesi’nden Sıcak Yemek Hizmeti Devam Ediyor

Arapgir Belediyesi, Malatya’da kalan depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek, günlük 3 bin beş yüz kişilik yemek dağıtıyor.

Bybit’in İşlem Hacminde Büyük Yükseliş

Bybit’in İşlem Hacmi, USDC’de Yaşanan Volatilite Üzerine Büyük Yükseliş Kaydetti

Seçim Kararı Resmi Gazete’de Yayınlandı

Seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlandı.

Can Kaybı 35 bin 418 Oldu!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremler 10 ilde büyük yıkıma neden olurken enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmaları 10'uncu günde de devam etti. Acı bilançonun her geçen saat arttığı bölgede can kaybı ise maalesef 1939 Erzincan depremini geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı.

İtfaiye Dairesinden Yüksek Performans

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi 2022 Yılında 7 Bin 178 Olaya Müdahale Etti

Miting Alanları Belirlendi

Elazığ Valiliği Temel hak ve özgürlüklerden olan, Anayasa ve yasalarla güvence altına alınan toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının özgür bir ortamda anayasa ve kanunlarla belirtilen esaslar çerçevesinde kullanılması amacıyla ilk toplanma alanı, yürüyüş güzergâhı, toplantı alanı, dağılma güzergâhları ile afiş ve pankart asılacak yerleri açıkladı.

Söz Küçüğün Programının Konuğu Vali Hulusi Şahin

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi, çocuklar ile kentin yöneticilerini bir araya getirerek çocukları, kentin ekonomik, sosyal, sanatsal, kültürel kimliği hakkında bilgilendirmek, çocukların kişisel gelişimlerine destek olmak ve şehrin yönetimin de söz sahibi olmalarını sağlamak amacıyla “Söz Küçüğün” konulu bir projesi devam ediyor.

Gürkan Bilkent Üniversitesi Eğitim Kampüsünde İncelemelerde Bulundu

Bilkent Üniversitesi Eğitim Kampüsünde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan; ‘Malatya Eğitimine Değer Katacak’

Başkan Güder’den Yürekleri Isıtan Ziyaret

Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi” kapsamında ilçedeki 400 dar gelirli ailenin evi doğalgaz sobasıyla ısınırken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de soğuk kış ayını sıcak ve huzurlu geçiren Toptaş ve Kaymak ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Toplam 636 haber.