Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mücahit Yanılmaz Başkan Alan’ı Ziyaret Etti.

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Başkan Alan’ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan; ‘Malatya’mızda Huzurun Birlik ve Beraberliğin Olması Çok Önemli Bir Kazanımdır’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 2023 yılında ilçelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaşların katılımı ile istişare toplantıları düzenleniyor.

Başkan Güder, Göztepe Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan GÜDER: “2023 Yılı Da Hizmetlerimizin Arttığı Önemli Bir Yıl Olacak”

Milletvekili Demirbağ; ‘Elazığ’ımıza Hayırlı Olsun’

Elazığ için 6. bölge teşviklerinden yararlanma süresinin 2 yıl daha uzatılmasının Elazığ’a hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Ankara- Elazığ arası uçak sefer sayılarının artacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GÜRKAN, ‘Çiftçilik, Tarım ve Hayvancılık Artık Stratejiktir’

Proje Kapsamında 148 Üreticiye Karışık Kaba Yem Tohumu Dağıtıldı

Başkan Gökhan Yüksel’den Dünya Engelliler Günü Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “En büyük ve aşılması en güç engel, insanın kendi zihninde oluşturduğudur. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” şeklinde ifadelere yer verdiği mesajında Başkan Yüksel, şunları kaydetti:

MÜSİAD’da Gündem Elazığ Teknova OSB Çalışmaları

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nda bu hafta; Elazığ Teknova (2.osb)Müdürü İlkay Akcan konuk oldu.

KEBAN KAYMAKAMI GÖREVİNE BAŞLADI

Elazığ’ın Arıcak Kaymakamı Yasin Ardıç Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Keban Kaymakamlığı görevine atanmıştı. Kaymakam Ardıç ilçeye gelerek görevine başladı.

ELAZIĞLI SANATÇI ÖMER DANIŞ, KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Fantezi müzik yorumcusu ve bestecisi Elazığlı Ömer Danış kalp krizi geçirdi.

Kadın Meclisi’nden Şehit Öğretmenleri Unutmadı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Malatya Şehitliği’nde yer alan iki kahraman öğretmen şehidimiz olan Murat Aslan, Atilla Aydoğan’ın kabrini ziyaret etti. Şehitlik ziyaretine Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve Kadın Meclisi gönüllü üyeleri katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Öğretmenler Günü sebebiyle 24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 10.00'de Arapgir’de Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Başkan Güder’den 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Kutlama

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama yemeğinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

Büyükşehir İtfaiyesinden Baca Temizliği Uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, havaların soğudu ve kış mevsiminin geldiği bu dönemde vatandaşları baca temizliği yaptırmaları konusunda uyardı.

Eaton, Geleceğin Endüstrileri Sempozyumu ve Sergisi’ne Katıldı

Güç yönetimi şirketi Eaton, 10-11 Kasım tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Geleceğin Endüstrileri Sempozyumu ve Sergisi’nde yer aldı.

ELAZIĞ’DA YAŞAYAN SURİYELİ SAYISI GEÇEN YILA ORANLA ARTTI

Elazığ’da yaşayan Suriyeli sayısı İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi verilerine göre belli oldu.

Battalgazi’de Önce Öğrendiler Sonra Özel Turnuvaya Katıldılar

Battalgazi Belediyesi tarafından Sosyal Yaşam Merkezi’nde kurs alan görme engelli bireyler için düzenlenen 1.Görme Engelliler Satranç Turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu.

Toplam 636 haber.