Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’na Osman Korkut getirildi.

Yaklaşık 3 ay önce Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’nda yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ramazan Soylu’nun görev süresi dolması nedeniyle, başkanlık görevine Dr. Harun KURT seçilmişti.

Polis Vatandaşı Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirdi

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Vataldaşları ahte para ve dolandırıcılık konusunda bilgilendirme yapıldı.

Öğrenciler Güzel Bir Eğitim Formasyonu Kazanıyorlar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Semt Konakları’nda başlayan Yaz Okulu öğrencilerini ve öğretmenlerini ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle verilen eğitimler hakkında sohbet etti.

Elâzığ Valisi Toraman’dan, Vali Şahin’e Ziyaret

Elâzığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Gürkan: İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın İlkesi Temel Şiarımızdır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Darende İlçesi Ayvalı Mahallesi’ne yapılan alt ve üstyapı çalışmaları ile ilgili Yatırım Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Keskin’den Bakan Özer’e Tepki; Eğitim Sorununu Çözdünüz, Ekmek mi Kaldı?

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Böke ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek yeni dönem görevinde başarılar dilediler.

Gençlik Yarınlara İlerliyor Bayramlıkları Ocak Giydiriyor

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül bir basın açıklaması yaparak, gençleri bayramlıklarını almak için Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’na davet etti.

Başkan Şengönül: YKS Sınavına Girecek Tüm Kardeşlerime Başarılar Diliyorum

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 18 Haziran’da YKS Sınavına girecek olan öğrencilere başarılar dilediği bir basın açıklaması yaptı.

Fotoğraf Sergisi Övgü Topladı

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği-DEHADER tarafından İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün finansman desteğiyle ve birçok kamu kurumunun katkısıyla yürütülen Hayata Değer Kat Projesi çerçevesinde Yeşilyurt Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencilerinin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi açıldı.

Başkan Yıldız Yeşilyurt ve Kiraz Üreticisi Festival Dışına İtilmiştir

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız ve Teşkilat üyeleri Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz’ı ziyaret ettiler.

İcadiye Mahallesi Sosyal Hizmet Binası Açılış İçin Gün Sayıyor

Elazığ’a değer katacak projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni yaşam alanlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan’dan BİMYAD’a Ziyaret

Malatyalı İş İnsanı Reşat Erdoğan Kısa adı BİMYAD olan Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti

Türk Kızılay 154 Yaşında

11 Haziran 1868'de "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adıyla kurulan, 1877 yılında "Osmanlı Hilal-i Ahmer Cemiyeti", 1923 yılında "Türkiye Hilal-i Ahmer Cemiyeti", 1935 yılında da "Türkiye Kızılay Cemiyeti" adını alan Türk Kızılay, 154. kuruluş yıl dönümünü Malatya’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

MÜSİAD Yönetimi Vali Şahin’i Ziyaret Etti

MÜSİAD Malatya Şubesi yönetimi, göreve yeni başlayan Vali Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Atık Malzemelerden Ürün Tasarımı Sergisi Açıldı

Malatya Valisi Hulusi Şahin'in eş iİklim Değişikliğiyle Mücadele ve Çevre Bilinci temalı "Atık Malzemelerden Ürün Tasarımı" sergisinin açılış programına katıldı.

Başkan Gürkan, Hizmet İçi Faaliyetler Sürdürülebilir Ve Sürekli Olmalıdır

Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılı Hizmet içi Eğitim Programı kapsamında belediye çalışanlarına yönelik; vatandaşlara daha kaliteli, hızlı ve güler yüzle hizmet verilmesini sağlamak amacıyla periyodik olarak hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor.

Toplam 636 haber.