Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Şahin, SYDV Sosyal Mağazada İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Hasan Varol Mahallesinde yer alan Malatya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yararlanabileceği Sosyal Mağazada incelemelerde bulundu.

MTSO Sigortacılık Meslek Komitesinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Sigortacılık Meslek Komitesi, Sigortacılık Haftası dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Tüfenkci Darende'de vatandaşları dinledi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Darende ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Şehit Celal Tekedereli İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonunda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli için mevlit okutuldu.

AK Partili Çalık, dünya şampiyonunu ziyaret etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, dünya şampiyonu olan Hatice Akbaş’ı tebrik ederek, bundan sonraki süreçte başarılarının daim olması temennisinde bulundu.

Bakan Yardımcısı Baydaş, Vali Şahin’i Ziyaret Etti

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonunda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin cenaze törenine katılmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Ukome  2022 Mayıs Ayı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), paydaş kurum temsilcilerinin katılımı ile 2022 yılı Mayıs ayı genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli Dualarla Uğurlandı

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonunda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin cenaze törenine katıldı.

Yeniceli Kemali Anma Programı 31 Mayıs'a Ertelendi

Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerimizin şehit olması nedeniyle Belediyemiz tarafından bu akşam düzenlenecek “Yeniceli Kemali Anma Programı” 31 Mayıs 2022 Salı gününe ertelenmiştir.

MASKİ Su ve Atıksu Çalıştayı Toplantısı Yapıldı.

MASKİ, Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayı Düzenliyor

31 Mayıs Pazartesi Günü SoN

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İlan Reklam Vergisi’nin birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü sona eriyor.

Maski’den Su Kesintisi Uyarısı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi İlçesi’ne bağlı 9 mahallede planlı su kesintisinin yaşanacağını bildirdi.

Emniyet Dolandırıcılık Konusunda Bilgilendirmeler Yaptı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri bilgilendirme faaliyetline devam ediyor.

300 Öğrenci Kurtuluş Hattı Filmini İzledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde çeşitli okullarda eğitim gören öğrenciler sinemaya götürüldü.

Battalgazi Belediyesi’nden Dijitalleşmede Dev Adım

Dijitalleşmeye yönelik atılımlarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, yetki ve sorumluluk alanında bulunan işyerlerinde hayata geçirdiği “Dijital Ruhsat Denetim Sistemi” ile ilçede dijital bir dönemin startını daha verdi.

Bakkal esnafının talepleri Palandöken’e iletildi

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejat Özyalın, aynı zamanda Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Başkanı da olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret ederek, bakkal esnafının şekere ulaşımı konusu başta olmak üzere sorun ve talepleri aktardı.

Toplam 635 haber.