Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Bizim Dönemimizde En Fazla Kentsel Dönüşüm Projesi Ve Konut Üreten Belediye Olacak

Malatya büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde belediye ve özel sektör eliyle toplamda 50 bin depreme dayanıklı konut ve işyeri inşa edeceklerini söyledi.

ALES Başvuruları Başladı

2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2024-ALES/1) için başvurular başladı.

Milletvekili Ejder Açıkkapı: Teknova OSB 3 Binden Fazla Kişiye İş İmkanı Sağlayacak

Elazığ'ın 2. Organize sanayi bölgesi Teknova OSB'de kurulan 293 sanayi parselinden 115'inin yatırımcılara tahsisi gerçekleşti.

Gezer: Gelsinler televizyona çıkıp tartışalım

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, ‘Malatya hep aynı partilere oy vermesi ile şu anda şaha kalkması gerekirdi’ diyerek “Malatya tepe üstü çakılmış bir şehir. Bunu aksini iddia eden kim varsa gelsin televizyonda bunu tartışalım” dedi.

Ejder Açıkkapı: 800 Yataklı Yeni Üniversite Hastanesi Bölge İllerimize de Hizmet Verecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Fırat Üniversitesi’nin yeni hastanesinin TOKİ eliyle yapılacağına yönelik müjdeli haberin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj daha paylaşarak hastanın 800 yataklı olacağını ve bölge illerine de hizmet vereceğini vurguladı.

Elazığ’lılar Dikkat! Milletvekili Açıkkapı Müjdelemişti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Elazığ’ı yakından ilgilendiren ve İlin turizmine can suyu olacak yeni turistik seferlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

MÜSİAD Şubat Ayı Sameks Verileri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şubat ayı SAMEKS verileri açıklandı.

Fendoğlu,Malatya’da en büyük sıkıntı depremle ilgili bilgi kirliliği

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak Malatya’daki deprem sürecine ve siyasi gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gezer, Malatya Bu Seçimde Çantada Keklik Olmadığını Göstermelidir

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul örneğini de vererek “Malatya’da bu seçimde çantada keklik olmadığını göstermelidir” dedi.

Vefa Konağı Yaşlılarına Akılcı İlaç Kullanımı Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ‘Aktif ve Sağlıklı Yaş Alma’ seminerleri Vefa Konağı’nda devam ediyor.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya Basın Tarihi Konuşuldu

Malatya Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan üçüncü dersin üçüncü konuğu Tarihçi-Yazar Nezir Kızılkaya oldu. Kızılkaya, “Malatya Basın Tarihi” hakkında bilgi verdi.

Elazığ Belediyesi Ücretsiz Mama ve Kuş Yemi Dağıtacak

Elazığ Belediyesi tarafından, sokak hayvanlarına ulaştırması için hayvanseverlere, ücretsiz olarak mama ve kuş yemi dağıtacak.

Bakan Ersoy, kendi imkanları ile 150 depremzede esnafa klima gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, aynı zamanda Deprem Koordinatör Bakanı olduğu Malatya’da depremin 1. Yıldönümünde esnaf gezisi esnasında talep edilen klimaları kendi kişisel imkanları ile karşılayıp gönderdi.

Tiroit Nodülleri Hakkında Çok Önemli Bilgiler!

Ses kısıklığı ya da sesinizde çatallanma oluyor, boynunuzda şişlik ya da yutkunurken hareket eden kitle hissediyor, nefes almada güçlük mü çekiyorsunuz?

Elazığ'da Bugün 8 Kişi Vefat Etti

Elazığ Belediyesi Mezarlık Müdürlüğünden Alınan Bilgiye Göre Elazığ'da Bugün 8 Kişi Vefat Etti.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'ne Katılım Sağladık

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın organize ettiği Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne Malatya Turgut Özal Üniversitesi olarak katılım sağladık. Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen programda devlet eliyle sunulan destekler, hibeler, burslar ve teşvikler hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Toplam 14773 haber.