Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

KARAGÖZ VE HACİVAT RAMAZAN AKŞAMLARININ TADI OLDU

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat orta oyunu sahne aldı.

Başkan Er’den Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er; “Ramazan’ın Özünde Yer Alan Manevi Duygularla Gönlümüzü Tüm Kardeşlerimize Açmalıyız”

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Başkan Er’den Polis Haftası Mesajı

Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er; “Türk Polisi, Aziz Milletimizin Gurur Kaynağı Olarak Görevini İfa Etmektedir”

ELAZIĞ BELEDİYESİ, CAMİLER VE TÜRBELERİ GÜL SUYU İLE YIKIYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’ta bulunan camiler ve türbeler başta olmak üzere kent genelindeki bütün camiler gül suyu ile yıkandı.

Bayram Taşkın Başkanlığında İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

Fenerbahçe Sahadan Çekildi

Tartışmaların odağındaki Süper Kupa Finali mücadelesinde ilk düdük geldi.

Elazığ’da Toplu Taşımaya Büyük Zam!

Elazığ Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman, akaryakıtta yapılan zamların ardından mecburen toplu taşımalara da zam yapacaklarını www.gunisigigazetesi.net’e açıkladı. Yeni tarifede ücretler; tam 15, öğrenci 12 lira olacak.

Toplu Taşıma Araçları Bayramın Birinci Günü Ücretsiz Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramının birinci günü ücretsiz olarak hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesinden Bayram Tedbirleri

10-12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı tedbirler alındı.

Bakan Bolat, İMKON Başkanı Tellioğlu ile görüşme gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu ile bir araya geldi.

Başkan Taşkın, Bakırcılar Çarşısı’ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Bakırcılar Çarşısı ve çevresindeki inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı

Büyükşehir Belediyesi dolandırıcıların taktiklaerine karşı dikkatli olması yönünde gelebilecek mesajlara ve mesaj ekinde yer alan linklerin tıklanmamasına dikkat çekti.

Başkan Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden güven tazeleyerek belediye başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı…

Elazığ’da Bayram Namazı Saat Kaçta?

Ramazan Bayramı bayram namazı saatleri belli oldu. 2024 yılı Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Bayram sabahı namaza gidecek olan vatandaşlar illerindeki bayram namazı saatini araştırıyor. Diyanet tarafından yayınlanan bayram namazı saati il il haberimizde. Başta Elazığ Bayram namazı saati başta olmak üzere 81 il için bayram namazı saatleri. Elazığ’da bayram namazı saat kaçta? 10 Nisan 2024 Elazığ bayram namaz saati...

Toplam 14859 haber.