Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu

31 Mart Yerel Seçimlerine çok kısa bir süre kalırken, bu süreçte proje ve birikimleri ile adından sıkça söz ettiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in göreve geldikleri süreçte hayata geçirecekleri projeler toplumda büyük yankı uyandırdı.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YÜCEL ARZEN RÜZGARI ESTİ

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Başkan Güder’in Yer Tahsisi Yapmasıyla Birlikte Eski Malatya Kütüphaneye Kavuşt

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Belediyeye ait alanı İl Kültür Turizm Müdürlüğüne tahsis etmesiyle birlikte Eski Malatya Meydanında Halk Kütüphanesi açıldı.

AKIN ‘İlin Ekonomisine Katma Değer Katacak Projelerimizi Hayata Geçireceğiz

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, saha çalışmaları kapsamında kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor.

MÜSİAD Zimem Defteri Geleneğini Sürüdürüyor

MÜSİAD Elazığ Osmanlı Mirası Olan Zimem Defteri Geleneğini Devam Ettiriyor.

Turgut Özal Tıp Merkezi Madde Bağımlılığı İle İlgili Etkinlik Düzenledi...

İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp merkezi Madde Bağımlılığı Farkındalığına Yönelik Kaligrafi Etkinliği düzenlendi.

Vali Yazıcı Kızılay’ın İftar Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Muhtar Adayı Özdemir BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir: Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Vali Ersin Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere  Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

Eski Şehirler Arası Otobüs Terminali Yıkım Çalışmaları Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin dışa açılan vizyonu açısından son derece önemli olan ve tam donanımlı şekilde inşa edilen Elazığ Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin hizmete başlamasının ardından, eski terminal binasının yıkım çalışmaları başladı.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, ana muhalefetiyle küme düşürülmüş bir Malatya var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

Başkan Gürkan Mezarlık İşleri Yeni Hizmet Binasında Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri yeni Hizmet Binasında personellerle bir araya geldi. Burada personellerle birlikte iftar eden Başkan Gürkan, yeni hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bakan Yumaklı Yarın Elazığ’da

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı bir dizi gezi ve temaslarda bulunmak üzere yarın Elazığ’a gelecek.

Elazığ Valiliği Uyardı! Son Gün Yarın

6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzedelerden hak sahipliği başvuru süresini kaçıranlar için bir günlük ek süre tanındı.

Vali Ersin Yazıcı 60. Kütüphane Haftası Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 60. Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlama programına katıldı.

Toplam 14854 haber.