Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özeren, mesajında, güvenli ve huzurlu bir toplum olmanın yolunun, engelli kardeşlerimizin toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkün olacağını söyledi.

Başkan Gürkan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Şerifoğulları: ‘Engelli Bireylerin Hayatlarını Kolaylaştırmaya Büyük Önem Veriyoruz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Şerifoğulları: "Engelli Bireylerin Hayatlarını Kolaylaştırmaya Büyük Önem Veriyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Çalıntı motosiklet Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uygulamalarda silah ve çalıntı motosiklet yakalandı.

Başkan Güder’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

3 Aralık, BM tarafından engellilik konusundaki toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının geliştirilmesine katkı sağlayacak önemli bir gün olarak ilan edilmiştir.

Başkan Çınar, Kıck-Boks Erkek A Milli Takım Sporcularını Ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kariyerlerinde Avrupa Kupası ve Türkiye Şampiyonluğu bulunan Kıck-Boks Erkek A Milli Takım sporcularını makamında ağırladı.

Başkan Avşar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ın, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Engel değil fırsat eşitliği istediler

İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde bulunan Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerde farkındalık çalışması yaptı. Bu kapsamda İAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü ikinci sınıfta eğitim alan görme engelli öğrenci Kübra Yaman kampüs bahçesinde resim yaptı. Resim yapmayı ve enstrüman çalmayı çok sevdiğini söyleyen Yaman 'Sadece bir gün engellilere iyi davranılıp sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi davranılması bir çocuğa oyuncağının verilip sonra elinden alınması gibi bir şey. Bize engel değil fırsat eşitliği yaratın' diye konuştu.

Malatya’da Sanatın Merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki Sanat Merkezi, 3 yaşından itibaren her yaştan vatandaşa hitap ediyor.

'Barikatsız dünya' için pedal çevirdiler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Barikat Film Atölyesi Derneği, Uluslararası Barikat Film Festivali kapsamında Sessiz Çığlık Bisiklet Etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılanlar soğuk hava koşullarına rağmen pedal çevirdi.  Engelli Avcılar Belediye Başkanı Avukat Turan Hançerli'nin de katıldığı etkinlikte Mecidiyeköy'den başlayan tur, Beykoz'da son buldu. Uluslararası Barikat Film Festivali Başkanı Hüseyin Nacar, çığlıklarının, farkındalık için olduğuna vurgu yaparak, 'Biz barikatsız bir dünya için düş kuruyoruz. Düşlerimize ortak olan düşdaşlarımıza teşekkür ediyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, kutlanmasına karşıyız. Biz barikatları yıkmak için sanatın ve sporun gücüyle geliyoruz' dedi.

Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu Eğitimde Fark Yaratıyor.

Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu Sınıf Öğretmeni Cengiz Demirci’nin Koordinatörlüğünde “HAKLARIMLA BÜYÜYORUM” başlıklı Projeleriyle; Öğrencileri, öğretmenleri ve okul personelinden başlayarak, insan hakları ve çocuk hakları hakkında bilgilendirme toplantıları yaparak farkındalık oluşturmak istiyorlar…

BAU International University Batumi'nin yeni hizmet binası açıldı

Türkiye'ye komşu Gürcistan'ın Batum kentinde, 2015-2016 eğitim öğretim yılında tıp alanında aldığı ilk öğrencileri ile eğitime başlayan BAU International University Batumi için akademik yıl ve yeni hizmet binası açılış töreni düzenlendi. Törene, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Sağlık ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zaal Mikeladze, Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Makbule Koçak, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz, Medina Hastanesi Genel Müdürü İris Borchochvili ile eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Bu yöntemlerle katkı maddesiz ekmeği anlayabilirsiniz

Dünya Sağlık Örgütü'nün verilerine göre katkı maddelerinin kanser oluşumunda önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Jale Çatak, ekmekte güzel bir görüntü sağlanması, ağartmak, hacminin artması, hamurun işlenmesinde kolaylık, ömrünü uzatmak ve bayatlamayı geciktirmek, dayanıklılığı artırmak, ucuz olmasını sağlamak gibi sebeplerle katkı maddeleri kullanıldığını söyledi. Koruyucu, işlev ya da dayanıklılığı artırıcı malzemeler kullanıldığını belirten Çatak, katkı maddeli ekmeğin basınç uygulanarak, rengine ve gözeneklerine dikkat edilerek anlaşılabileceğini dile getirdi.

25 Metre Genişliğindeki Alternatif Yol Hizmete Açıldı

25 metrelik alternatif yolda incelemelerde bulunan Başkan Gürkan, ‘ 25 metre genişliğindeki alternatif yolumuzun asfaltını dökerek hizmete açtık’

Başkan Aktaş, Başkan Şerifoğulları’nı Ziyaret Etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Toplam 14873 haber.