Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Malatya Kent Konseyi, 6 Şubat Depremleri sonrası kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik kültürel ve sosyal projelerine devam ediyor.

AKIN; ‘ Çıktığım Yolculuk Maddi Değil Manevi Bir Yolculuktur, Gayem Sizlere Faydalı Olmaktır’

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa ve Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Hemşehrimiz Demirtaş Harvard University’de

Elazığlı Hemşehrimiz ve Palu Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş'ın oğlu Hüzeyfe Demirtaş Harvard University’de öğretim üyesi oldu.

Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Gök: Aile Kurumuna Darbe

Av. İbrahim Gök Anayasa Mahkemesi'nin aldığı bir kararla artık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadınlar, eşlerinin soy isimlerini kullanma mecburiyetinde olmaması kararını sert bir dille eleştirdi…

Yeşilkaya Ailesinin Acı Günü

Kanal 23 Görüntü Yönetmeni Mustafa Yeşilkaya ve Kanal 23 Teknik Yönetmeni Engin Yeşilkaya’nın anneleri Fatma Yeşilkaya hayatını kaybetti.

Gezer: Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Grup Tillo Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde sahne alan "Grup Tillo" seslendirdikleri ilahilerle Elazığlıları mest etti.

5 İl İçin Zirai Don Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, 5 İl için zirai don uyarasında bulundu.

Vali Eşi Yazıcı’dan Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanife Yazıcı Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret Gercekleştirdi.

21 Mart Günü İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfından Farklı Bir Etkinlik

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfı, 2011 yılında tüm dünyada DOWN sendromu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla sınıfça aldıkları kararla yaşadıkları etkinlikle fark yarattı.

Vali Ersin Yazıcı Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” Kapsamında Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Elazığ Belediyesi, Ahmet Şerif İzgören’i Veliler ve Öğrencilerle Buluşturdu

Gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gösteren Elazığ Belediyesi, İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören’i veliler ve öğrencilerle buluşturdu.

Prof. Dr. Şimşirgil Elazığlılarla Buluştu

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu.

Malatya’da 520 esnafa daha KOSGEB ödemesi yapılacak 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, deprem sonrası KOSGEB’e başvuruda bulunan, ancak kaynak sıkıntısı nedeniyle bekleyen esnaflardan 520’sine daha ödeme yapılacağını bildirdi.

Toplam 14854 haber.