Elazığ Belediyesi Bayram Konserleri'nin İkinci Gününde Ömer Çapar Sahne Aldı

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının sevincini paylaşmak üzere her akşam Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği ramazan etkinliklerine bayram konserleriyle devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak amacıyla düzenlenen konserlerin ilk gününde Tekin Bulut sahne alırken ikinci gün konuğu da mahalli sanatçımız Ömer Çapar oldu. Sevilen sanatçı şarkılarını Elazığlılar için seslendirdi. Alanı dolduran vatandaşlarda halaylar eşliğinde bayramın coşkusunu hep birlikte yaşadılar.

BU AKŞAM ZAFER DÖNER KONSER VERECEK

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde her akşam saat 21.00 da

Gerçekleştirilen konserler kapsamında bayramın üçüncü günü ise (bu akşam) Zafer Döner konser verecek. Bayramın son gününde sahne alacak Zafer Döner sevilen şarkılarını Elazığlılar için seslendirecek.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şehrin sosyal yaşamına katkı sunmak adına düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinin ve devamı olarak gerçekleştirilen bayram konserlerinin, 4 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek Zafer Döner konseriyle sonlandırılacağı ve bütün vatandaşlarımızın da son gün konserine davetli olduğu duyuruldu.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN