Elazığ'ın Havası Üşütecek

Hava sıcaklıklarının his edilir derecede düştüğü Elazığ'da havalar biraz daha soğuyacak

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Adım adım soğuk Kış mevsimine yaklaştığımız şu günlerde, sıcaklıklar düşmeye başladı. Dün tek haneli sıcaklık değerlerini gören Elazığ’da, soğuk hava bugünden itibaren kendisini daha da his ettirecek.  Üşüten sıcaklık değerlerinin görüleceği Elazığ’da, uzmanlar vatandaşları soğuk algınlığına karşı uyararak, sıkı giyinmeleri yönünde çağrı yaptılar.

Uzmanlar Kışlıklara Geçilmesini Tavsiye Ediyor

Sonbaharın son günlerini yaşadığımızı vurgulayan uzmanlar, mevsimlik kıyafetlerin kışlık kıyafetlerle yer değiştirme zamanın geldiğini açıkladılar. Elazığ’ın havasının gün içinde,  ısınıyor olmasına aldanılmaması gerektiğini kaydeden uzmanlar, sıcaklıkların düşük seviyede olduğunu belirttiler. Soğuk havanın, olası soğuk algınlıklarına kapı araladığını da ifade eden uzmanlar vatandaşlara, hastalıktan korunmaları  için sıkı giyinmeleri çağrısında bulundular.

Sıcaklık 2 Dereceye Kadar Düşecek

Meteorolojik verilere göre, hava sıcaklıklarının birden düşüp daha sonra tekrar yükselmesi beklenen Elazığ’da, bugün hava  sıcaklığı 2 dereceye kadar düşecek. Bugün mevsim normallerinin altına düşecek olan  sıcaklıklar, yarından itibaren birkaç derece yükselecek olsa da, sıcaklık değerleri zaman zaman,  tek haneli rakamları görmeye devam edecek.  Elazığ’a, kışın geldiğini hatırlatacak sıcaklık değerlerinin ise şu şekilde olması bekleniyor;

Bugün: En Düşük: 2 En Yüksek: 17

Yarın En Düşük: 3  En Yüksek: 20

Perşembe: En Düşük: 5 En Yüksek: 21
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN