Elazığ 'O Ses Emrah'ı Hep Birlikte İzleyecek..

Elazığ Belediyesi O Ses Türkiye yarışmacısı Emrah Güllü'ye destek amacıyla, 'Yürekler Toplu Atıyor, Elazığ, O Ses'i birlikte izliyor' adı altında bir organizasyon düzenliyor

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasında canlı yayınlara kalma başarısı gösteren Emrah Güllü, sergilediği üstün performans ve hemşehrilerinin desteğiyle finale yürüyor. Elazığ Belediyesi'nce destek amacıyla 17 Şubat Salı günü, saat 20.00'de Öğretmenevi Meydanı'na dev bir ekran kurularak,  halkımızın yarışmayı toplu olarak izlemeleri sağlanacak. Halkımızın heyecan ve coşkuyu aynı anda toplu olarak yaşaması hedeflenen organizasyonla, Emrah'a desteğin artmasına katkı sağlanacak.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 'O Ses Türkiye' yarışmacısı Emrah Güllü'ye final yolunda desteğin sürdürülmesi çağrısını yineleyerek, "Hemşehrilerimizin Emrah kardeşimize desteğini artırarak, sürdürmelerini istiyorum. Hep birlikte tek bir yürek olarak, kardeşimizin bu yarışmayı birincilikle tamamlanmasına katkı sağlayalım. 17 Şubat Salı günü Öğretmenevi Meydanı'nda tek yürek olarak, O Ses'i  izleyelim ve SMS'lerimizle kardeşimize destek olalım" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN