Başkan Gürkan Haberleri

Başkan Gürkan Haberleri

Başkan Gürkan Mezarlık İşleri Yeni Hizmet Binasında Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri yeni Hizmet Binasında personellerle bir araya geldi. Burada personellerle birlikte iftar eden Başkan Gürkan, yeni hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Gürkan’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınlayan Başkan Gürkan, “Yüce Türk Milletimiz, Tarihler Boyunca Nice Zaferlere İmza Atmıştır”

Başkan Gürkan, Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beydağı Tabiat Parkı içerisinde bulunan Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Gençlik kampının kısa süre zarfında açılacağı söyledi.

Başkan Gürkan, Bütün Kadınlarımızın  Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, 8 Mart tarihinin kadın hakları açısından önemli bir gün olduğunu belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi Hizmete Girdi

Başkan Gürkan: Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkânı esnaf arkadaşlarımızın lehine kullanacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsun vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve işlerinin daha kaliteli bir şekilde yapmalarını sağlamak için çalışıyoruz.

Başkan Gürkan’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan GÜRKAN Kuzey Kuşak Yolu Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Alparslan Türkeş Bulvarını Kuzey Kuşak Yoluna bağlayan bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

Başkan GÜRKAN: Birlik Beraberlik Gösterirseniz Bu Şehir İlelebet Payidar Kalır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen Şehir Gönüllüleri Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan hizmet ve yatırımlardan bahsederek, Malatyalılara birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Başkan GÜRKAN: Deprem Dönemi Türkiye Birlik ve Beraberliğin En Güzel Örneğini Gösterdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan Malatya’ya Ziyaret

Başkan GÜRKAN: Önümüzdeki Sezonda Yeni Malatyaspor’un Süper Ligde Olacağına İnanıyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor tesislerini ziyaret ederek, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Başkan Gürkan; ‘Depremin Yaşandığı İlk Andan İtibaren Vatandaşlarımızın Yanında Olduk’

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Koordinasyon Merkezinde, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş Merkezli depremlerin yıl dönümü nedeniyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi.

Başkan GÜRKAN; ‘Miraç Gecesi İnsanlık İçin Manevi Kurtuluştur’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Alemi’nin kandilini tebrik etti.

Başkan Gürkan ‘6 Şubat Depremlerini Unutmadık Unutmayacağız’

Başkan Gürkan 6 Şubat Depremlerinin yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan Güney Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulundu

Güney Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan ‘Gelecek Yüz Yıllara Hitap Edecek Yeni Yollar Açtık’

BAŞKAN GÜRKAN’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edildiği bu müstesna geceyi bir kez daha eda etmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Başkan Gürkan ‘Modern Ve Çağdaş Bir Yolu Hizmete Sunuyoruz’

Başkan Gürkan İsmet Paşa Caddesindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Gürkan 10 Ocak Çalışan Gazetecilerle İlgili Mesaj Yayınladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan, “Basın Mensupları Zorlu Şartlar Altında Görev Yapmaktalar”

Malatya’mızı El Ele Gönül Gönüle Geleceğe Taşıyacağız

Başkan Gürkan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve Yönetimini kabul etti.

ASELSAN’dan Malatya’ya Önemli Yatırım

Başkan GÜRKAN: ASELSAN Gibi Prestijli Bir Kurumun Malatya’da Yatırım Yapması Bizleri Memnun Etmiştir

Başkan GÜRKAN Trafik Kazasında Yaralananları Hastanede Ziyaret Etti

Başkan GÜRKAN; İstanbul’dan Malatya’ya gelirken Akçadağ İlçesi Develi Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında Yaralananları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezinde ziyaret etti.

Başkan GÜRKAN’a Down Sendromlu Çocukların Ailelerinden Teşekkür

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Rönesans Holding Malatya Yaşam Kent-1 Konteyner Merkezini ziyaret etti.

Başkan Gürkan, İsmet Paşa Caddesi’ndeki Yol Çalışmalarını İnceledi

Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi’ndeki Yol Çalışmalarını İnceleyen Başkan Gürkan, “Şehrimizi Geleceğe Hazırlama Noktasında Projelerimiz İcraat Safhasındadır”

Başkan Gürkan, ‘Malatya’da Ticareti Ayağa Kaldırmamız Birincil Görevimiz’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Et ve Balık Pazarı Esnaflarının Eski Adliye otoparkında faaliyete başladığı iş yerlerini inceledi. Her zaman esnafların yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Gürkan, esnaflara yeni iş yerlerinde bol kazançlar diledi.

Başkan Gürkan’dan İl Tarım ve Orman Müdürü Akar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Gürkan; ‘Şehrimizdeki Çiftçileri ve Üreticileri Desteklemek İçin Yoğun Bir Şekilde Çalışmaya Devam Edeceğiz’

Başkan Gürkan İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Gürkan TÖTM’e Yeni Araç Hediye Etti

6 Şubat’ta yaşanan depremlerde arama kurtarma faaliyetleri sırasında depreme yakalanıp, araçları enkaz altında kalan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine (TÖTM) ait araç kullanılamaz hale gelmişti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kullanılamaz hale gelen aracın yerine yenisini hediye etti.

GÜRKAN: Yolumuzun Şehrimize ve Hemşerilerimize Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum

Başkan GÜRKAN Kısa Sürede Tamamlanan Bağlantı Yolunu Yerinde İnceledi

Başkan GÜRKAN: Sivas, Kayseri ve Ankara Yoluna Ulaşabilecek Bir Erişim Aksı Ortaya Çıkarttık

Yeşilçam Caddesi’ni ve Güldal Akşit Bulvarı’nı Kuzey Kuşak Yolu’na bağlayacak olan yol çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar tamamlandığında, trafikte zaman tasarrufu anlamında önemli bir görevin yerine getirileceğini söyledi.

Başkan Gürkan: Yeni Yollar İle Birlikte Şehrin Yeniden İhyası Çok Daha Kolay Olacak

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesindeki trafik akışını rahatlatmak adına yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Anayurt Bulvarı, Kuzey Kuşak Yolu, Kuzey Çevre Yolu ve ana arterle birlikte 4 arter bu bölgede olacak” dedi.

Başkan Gürkan Atabey Feribot İskelesi’nde İncelemelerde Bulundu

Atabey Feribot İskelesi’nde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan; “Battalgazi ve Baskil Bölgelerinde Modern Anlamda İskelelerin Yapılmasını Planlıyoruz”