Elazığ Belediyesi, Haberleri

Elazığ Belediyesi, Haberleri

Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı Gençler Grubu Diyarbakır Yolcusu

İl birincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol Takımı Gençler Grubu, toplam 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır’a gidecek.

KARAGÖZ VE HACİVAT RAMAZAN AKŞAMLARININ TADI OLDU

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat orta oyunu sahne aldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, CAMİLER VE TÜRBELERİ GÜL SUYU İLE YIKIYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’ta bulunan camiler ve türbeler başta olmak üzere kent genelindeki bütün camiler gül suyu ile yıkandı.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

Başkan Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden güven tazeleyerek belediye başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı…

ELAZIĞ BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ HALK KOROSU ELAZIĞLILARA MÜZİK ZİYAFETİ YAŞATTI

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında, Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu ile Kürsübaşı dinletisi sundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE HACİVAT KARAGÖZ ORTA OYUNU SAHNE ALDI

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde 7’den 70'e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahne aldı.

Elazığ’da O Hastalığı Olanlara Büyük Destek

Elazığ’daki kronik hastalar ve makinaya bağlı hastaların yaşamını kolaylaştıracak yeni bir yardım programı başlatıldı.

Kaybedecek Bir Dakikamız Bile Yok

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ni kazanarak ikinci 5 yıl için Elazığ Belediye Başkanlığı görevine devam edecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gerçekleştirilecek olan hayırlı olsun ziyaretleri ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Belli Oldu

Resmi olmayan verilere göre Elazığ'da sandıkların yüzde 72’si açıldı ve Şahin Şerifoğulları yüzde 38.89 oy oranını korudu.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YÜCEL ARZEN RÜZGARI ESTİ

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Belediyesi, Ahmet Şerif İzgören’i Veliler ve Öğrencilerle Buluşturdu

Gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gösteren Elazığ Belediyesi, İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören’i veliler ve öğrencilerle buluşturdu.

Elazığ Belediyesi, Çocuklara Unutulmaz Bir Ramazan Yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak Adlı Seminer Düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında Türkiye’nin en ünlü ve en iyi eğitimcilerinden İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören tarafından veli ve öğrencilere “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” adlı semineri düzenleyecek.

Eşref Ziya Terzi Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Gönüllerin Pasını Sildi

Elazığ Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Tasavvuf Musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Dünya tarihinde eşsiz bir zafer ve kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

Minikler Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında miniklere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşamalarını sağladı.

Elazığ Belediyesi Camilerde Ramazan Hazırlığını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini idrak edebilmeleri için şehir genelinde bulunan cami ve abdesthanelerde temizlik çalışması yapıyor.

Elazığ Belediyesi, Bağımlılık ve Alkol Bağımlılığı Konulu Seminer Düzenledi

Elazığ Belediyesi tarafından, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireylerin ailelerine 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebeti ile Bağımlılık ve Alkol Bağımlılığı adlı seminer verildi.

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi’nden, Elazığ Belediyesi’ne ait resmi aracın amacı dışında kullanıldığının tespit edildiği ve ilgili personele yönelik idari ve yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

Ustalık Dönemine Yakışır Marka Projeler

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de Elazığ için birbirinden kıymetli marka projeler hazırladıklarını ifade ederek; “Hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü ile bu kutlu yoldaki görevimize daha güçlü adımlarla devam ettiğimiz takdirde, marka projelerimizi yatırıma dönüştürerek, Elazığ’ın inşa ve ihyasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Şubat Cumartesi gecesi idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından, İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçları, Filistin halkının verdiği mücadele ve sergilediği iradeyi konu alan “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

‘100. YILIN İZİNDE: ATATÜRK’ Sergisi Ziyarete Açıldı

Elazığ Belediyesi ve Yüksek Enerji Psikolojisi Derneği (YEPDER) destekleri ile düzenlenen “100. Yılın İzinde: Atatürk” temalı kişisel resim sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

HANKENDİ SELLİ (64) OTOBÜS SEFERLERİ 12 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

Geçtiğimiz ay yapılan referandum ile Elazığ’ın 43’üncü mahallesi olan Hankendi Mahallesi’ne 12 Şubat tarihinden itibaren Hankendi Selli 64 tabela kodu ile otobüs seferi düzenlenmeye başlanacak.

'Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık' İsimli Tiyatro Oyunu Sahnelenecek

Elazığ Belediyesi tarafından Filistin’de yaşanan insanlık dramı için farkındalık oluşturmak amacı ile “Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’ndan Miraç Kandili Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde yayımladığı anma mesajında, “Elazığ’ımızın da aralarında bulunduğu 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim, ülkemizi bu tür afetlerden korusun.” dedi.