Elaziğ Beledi̇yesi̇’nden Haberleri

Elaziğ Beledi̇yesi̇’nden Haberleri

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Ramazan Müjdesi

Elazığ Belediyesi çocuklar için her gün 17.00-23.00 saatleri arası birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirerek, doyasıya eğlenecekleri Ramazan programı hazırladı.

Elazığ Belediyesi’nden Bin Kişilik İftar Sofrası

Elazığ Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda bin kişilik iftar sofrası kurulacak.

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi’nden, Elazığ Belediyesi’ne ait resmi aracın amacı dışında kullanıldığının tespit edildiği ve ilgili personele yönelik idari ve yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

Elazığ Belediyesi’nden Personeline Seminer

Elazığ Belediyesi ve Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığıyla Elazığ Belediyesi Personeline Sigarayı Bırakma semineri verildi.

Elazığ Belediyesi’nden Kanal Sisleme Ve İlaçlama Çalışması

Elazığ Belediyesi tarafından yıl içerisinde düzenli aralıklarla gerçekleştirilen kanal sisleme ve haşerelere karşı yürütülen ilaçlama çalışmalarına hız verildi.

Elazığ Belediyesi’nden Çifte Standart!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın tarafından şehrin 3 noktasına asılan seçim pankartları Elazığ Belediyesi’nin talimatıyla dün gece saatlerinde Elazığ Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından kaldırıldı.

Elazığ Belediyesi’nden 'İş Geliştirme” Semineri'

Elazığ Belediyesi, çeşitli alan ve konularda periyodik olarak sürdürdüğü eğitimlerine devam ediyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ DUYURUSU

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehrimizin su teminini sağlayan P1 ve P2 pompa istasyonları arasında oluşan arızayı onarma çalışmaları dolayısıyla Yeni Mahalle, Olgunlar, Sürsürü, Üniversite, Rızaiye, İzzetpaşa, Nailbey, Çarşı, İcadiye, Fevzi Çakmak ve Yıldızbağları Mahallelerinde su kesintisi yaşanacağı belirtildi.

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi, Belediyede görev yapan yöneticilerin isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığ’da 1 hafta boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

Elazığ Belediyesi’nden Kan Bağışı Çağrısı

Elazığ Belediyesi, azalan kan stokları nedeniyle Türk Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla vatandaşlara "Kan Bağışı" yapılması çağrısında bulundu.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Olgunlar, Kültür, Sürsürü, Üniversite ve Çaydaçıra Mahallelerinde su kesintisi yaşandığı ve arızanın giderilmesine yönelik çalışmaların ivedilikle sürdürüldüğü bildirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine Kamp

Elazığ Belediyesi, “Elazığ Belediyesi Üniversite Gençleri İle Buluşuyor” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine kamp programı düzenledi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ DUYURUSU

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde devam etmesi sebebiyle Akçakiraz Bölgesi'nde bulunan P-2 Pompa İstasyonu'nu besleyen ana elektrik trafosunda yaşanan patlamadan kaynaklı olarak şehir genelinde su kesintisinin yaşanacağı belirtildi.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Rızaiye Mahallesi, İzzetpaşa Mahallesi ve Yeni Mahalle'de su kesintisi yaşanacaktır.

‘Gelecek Sensin’ Programı Başlıyor Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz YKS Deneme Sınavı

Elazığ Belediyesi gençlere ve eğitime destek çalışmaları kapsamında KURS-DER iş birliğiyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan adaylara yönelik ücretsiz deneme sınavı düzenliyor.

‘GELECEK SENSİN’ Elazığ Belediyesi’nden Sınava Girecek Gençlere Destek

Elazığ Belediyesi “Gelecek Sensin” sloganıyla gençlere yönelik eğitime destek programı başlatıyor.

Elazığ Belediyesi’nden 'Kadına Yönelik Şiddet ve Çocuk Yaşta Evliliği Engelleme Çalışmaları' Semineri

Elazığ Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri (ŞÖNİM) iş birliğiyle Belediye personellerine “Kadına Yönelik Şiddet ve Çocuk Yaşta Evliliği Engelleme Çalışmaları” semineri düzenlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BAYRAMDA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi tarafından üç günlük bayram süresi boyunca ulaşım hizmeti ücretsiz sunulacak.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN TOPLU İFTAR PROGRAMI

Elazığ Belediyesi, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi adına Elazığ Bölge Camii Derneği ile birlikte Üniversite Mahallesi Namık Çiftçi Caddesi’nde 17 Nisan Pazartesi günü toplu iftar yemeği programı düzenleyecek.

Elazığ Belediyesi’nden Güzergâh Güncellemesi Açıklaması

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 28 numaralı otobüs hat güzergâhını yeniden güncelledi.

Elazığ Belediyesi’nden Önemli Bir Çevresel Yatırım İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi İnşası Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin 2053 yılına kadar atık su problemini ortadan kaldıracak İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi inşa çalışmaları başladı.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Elazığ Belediyesi, Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle yaşanan adres karışıklığına ilişkin açıklama yaptı.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Anlamlı Etkinlik

Elazığ Belediyesi "Gönüller Yeryüzünün Emanetleri İçin Buluşuyor" projesi kapsamında çocuklara ve annelerine yönelik ebru sanatı etkinliği düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Su Kesintileriyle İlgili Açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından şehirde kısa süreli yaşanan su kesintilerine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

“EBUAŞ bünyesinde özel eğitimle donatılarak ELBÜS’leri kullanmak üzere görevlendirilen sürücüler, 29 Aralık tarihi itibariyle hiçbir hukuki zemine dayanmaksızın EBUAŞ bünyesinden BELPER bünyesine geçme talebiyle iş bırakma yoluna gitmişlerdir.

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz KPSS Tekrar Dersleri

Elazığ Belediyesi eğitime verdiği önemle memur adaylarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi’nden 'Metot' Tiyatro Oyununa Davet

Elazığ Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında "Metot" adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturuyor.

Elazığ Belediyesi’nden 'Metot' Tiyatro Oyununa Davet

Elazığ Belediyesi ve Piyes Sanat Akademisi "Metot" adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturuyor.