İsmet Paşa İlkokulu Haberleri

İsmet Paşa İlkokulu Haberleri

21 Mart Günü İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfından Farklı Bir Etkinlik

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfı, 2011 yılında tüm dünyada DOWN sendromu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla sınıfça aldıkları kararla yaşadıkları etkinlikle fark yarattı.

İsmet Paşa İlkokulu 1-B Sınıfı Mevlana’yı Anma Haftasında Yüreklere Dokundu

Uzun yıllardır Elazığ İsmet Paşa İlkokulu’nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Aynur Akgün yine öğrencilerini hayata hazırlama etkinlikler kapsamında, okul içi, önemli gün hafta etkinlikleri dahilinde “Mevlana’yı Anma” Haftasında 1/B Sınıf öğrencileri ile gönülleri ihya etti.

İsmet Paşa İlkokulu’ndan Farklı Bir Etkinlik

İsmet Paşa İlkokulu, 2022-2023 öğretim yılı finalinde “Anneler Yarışıyor” etkinliği ile fark yarattı.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L Sınıfı Eğitimde Çok Farklı...

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu sınıf öğretmeni Aynur AKGÜN Türkçe öğretim programı kazanımları ekseninde ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma' etkinlikleri kapsamında '10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftasında Şiir yazıyoruz' başlığı altında sınıfça, 'ŞİİR' yazma etkinliği düzenlediler.

Geleceğin Bilim İnsanları Elazığ Bilim Merkezini Ziyaret Etti.

Elazığ Mer. İsmet Paşa İlkokulu 3/L Sınıfı, 3/B ve 3/K sınıf arkadaşları ile öğretmenleri Aynur AKGÜN önderliğinde Elazığ Bilim Merkezine inceleme gezisi düzenledi.

Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde ‘DÜRÜSTLÜK MANAVI’ Açarak Fark Yarattı.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde yaşanmadan kazanamayız diyerek, ‘DÜRÜSTLÜK MANAVI’ Açarak Fark Yarattı.

Emekli Olan Öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi Takdim Edildi

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu Müdürlüğü, okul içerisinde düzenledikleri mini program kapsamında, emekli olan öğretmenlerine “HİZMET ŞEREF BELGESİ” takdimini gerçekleştirdi.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 2/L Sınıfı “İşbirlikli Resim Yapıyor”

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 2/L Sınıfı, Sınıf Öğretmenleri Aynur AKGÜN, öğrencilerine, programların sarmallığını göz önünde bulundurarak, Görsel Sanatlar dersinde, “İş Birlikli Resim Yapıyoruz” etkinlikleri ile fark yaratıyorlar.

Bir Grup Öğretmenden Anlamlı Etkinlik.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulunda bir grup öğretmen, arkadaşları adına; ‘Öğretmenler de Kendi Değerlerini Fark Etmeli’ dediler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı Evde de Kutlanır

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/L Sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılını kutlarken “23 Nisan Oratoryosu” paylaşımları ile fark yarattı.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu miniklerinden muhteşem başlangıç…

Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/L sınıfı öğrencileri olan, EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu minik oyuncuları, aldıkları drama eğitimi sonrasında, Mevlana'nın 746. Vuslat Yıl Dönümünü, (Şeb-i Arus) minik semazenleri ve canlandırmalarıyla andılar.

Elazığ Doğa Koleji Minik Yürekleri Ağırladı.

Elazığ Doğa Koleji, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Çocuk Tiyatrosunda tiyatro yapan, Coğrafyanın vatan kılınması yönünde ecdadın yaşadığı Milli Mücadeleyi “ŞAFAK” adlı oyunlarıyla “Yüreklere Dokunarak, Tarih Dokuyan” Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN ile 4/B Sınıf Öğretmeni Selim Selma KAYAÖZ’ün minik yüreklerini ağırladılar.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu; “Yüreklere Dokunarak, Tarih Dokudular.”

İsmet Paşa İlkokulu Tiyatro Kulübü ile Toplum Hizmeti ekseninde faaliyet gösteren Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği Çocuk Tiyatrosu, Coğrafyanın vatan kılınması yönünde ecdadın yaşadığı Milli Mücadeleyi “ŞAFAK” adlı oyunlarıyla “Yüreklere Dokunarak, Tarih Dokudular.”

Fidanlar, Çocukların Emeği ve Gayretiyle Toprakla Buluştu…

Elazığ’da Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L-4B sınıfları ve Kıbrıs Şehitleri İlkokulu 3-K, 3-D sınıfı öğrencileri ve Dr. Kadir Gökalp Anaokulu ile Vali Lütfullah Bilgin Anaokulu öğrencileri ile öğretmenlerinin katılımıyla 100 dönümlük alanda fidan dikimi gerçekleştirildi.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L Sınıfından; Model Olacak Etkinlik

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L sınıf öğretmeni Aynur AKGÜN ile öğrencileri “Engeliler Haftası” öncesinde; Model Olacak Etkinlikleriyle, kapsayıcı eğitimde fark yaratmaya devam ediyor.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L ve 4/B sınıfları eğitimde fark yaratıyor…

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu sınıf öğretmeni Aynur AKGÜN ile Sınıf öğretmeni S. Selma KAYAÖZ, Türkçe öğretim programı kazanımları ekseninde fırsat eğitimi bağlamında “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinlikleri dahilinde öğrencileri ile dersler ve öğretim programlarındaki sarmallık ilkesi dahilinde “24 Kasım Öğretmenler Günü İçin Şiir yazıyoruz” başlığı altında sınıfça, “ŞİİR” yazma etkinliği düzenlediler.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L sınıfı eğitimde fark yaratıyor…

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L sınıf öğretmeni, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri dahilinde öğrencileri ile dersler ve öğretim programlarındaki sarmallık ilkesi dahilinde “Atatürk’e Mektup Yazıyoruz” başlığı altında sınıfça, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duygularını anlattıkları mektup yazma etkinliği düzenlediler.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu, muhteşem bir oyunla gönülleri Feth ettiler.

İsmet paşa İlkokulu 3/L Sınıf Öğrencileri, aynı zamanda EKG Çocuk Tiyatrosu oyuncuları olan, minik yürekler, “BİZ ÖĞRENDİK, BÜYÜKLER UNUTMASIN” diyerek “1915 Çanakkale” oyunlarıyla sahne aldılar.

Minik Yürekler “BİZ ÖĞRENDİK, BÜYÜKLER UNUTMASIN” diyorlar…

İsmet paşa İlkokulu 3/L Sınıf Öğrencileri, aynı zamanda EKG Çocuk Tiyatrosu oyuncuları olan, minik yürekler, “BİZ ÖĞRENDİK, BÜYÜKLER UNUTMASIN” diyerek “1915 Çanakkale” oyunlarıyla sahne alacaklar

İsmet Paşa İlkokulu 3/L-3/K-3/B sınıfları öğrencilerinden muhteşem Program…

İsmet Paşa İlkokulu 3/L-3/K-3/B sınıfları öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı kabulünü ve Mehmet Akif’i muhteşem bir tiyatro ile andı.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu 29 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 14.53’te Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde “İstanbul’un Fethi” Tiyatro Oyunlarıyla sahne aldılar.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/H sınıf öğrencileri olan EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncuları 29 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 14.53’te “İstanbul’un Fethi” tiyatro oyunlarını bir kez daha sahnelediler.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncuları “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile gönülleri Feth etti.

İsmet Paşa İlkokulu 4/H sınıf öğrencileri/EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncukları “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile gönülleri Feth etti…

İsmet Paşa İlkokulu “2. Uçurtma Şenliği“ etkinliği ile Fark Yarattı.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu “Uçurtma Şenliği“ etkinliğini geleneksel kılmak amaçlı çıktıkları yolda 2. Uçurtma Şenliği’ni coşkuyla kutladı.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu’ndan Muhteşem Kutlu Doğum Etkinliği.

Bilindiği üzere her yıl Nisan ayının 14-20 tarihleri arasında peygamber efendimizin dünyayı teşriflerinin yıl dönüm olarak Kutlu Doğum Haftası adı altında kutlanıyor.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/H Sınıfı Öğrencilerinin Satırlarında 15 Temmuz

Bütün kurumlar 2016-2017 eğitim-öğretim yılına;15 Temmuz uygulaması genelgesi doğrultusunda etkinliklerle başladığı süreçte, Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/H Sınıfı öğrencileri de Sınıf öğretmenlerinin yaptığı etkinlikler bağlamında, ders anında yapılan etkinlikte, 15 Temmuz sürecine dönük duygu ve düşüncelerini yazmalarını istemesi doğrultusunda duygu ve düşüncelerini kaleme almışlar.

İsmet Paşa İlkokulu 3/H Sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Aynur AKGÜN nezaretinde Çanakkale Şehitlerimizi anma ve Çanakkale Zafer Haftası için tiyatro hazırladı.

İsmet Paşa İlkokulu 3/H Sınıfı öğrencileri, Öğretmenleri Aynur AKGÜN nezaretinde, Çanakkale Şehitlerimizi anma ve Çanakkale Zafer Haftasına dönük, aldıkları eğitim sürecinde, «Biz Öğrendik. Büyükler Unutmasın» diyerek, «Bir Hilal Uğruna» Tiyatro Oyunlarını, günün anlam ve önemine dönük Serhat AKGÜN yönetiminde hazırladıkları şarkılardan oluşan, bir demet sunacakları korolarıyla zenginleştirdikleri Çanakkale Zaferimizi Anma Programı düzenlediler.

İsmet Paşa İlkokulu'ndan öğrenci velilerine konferans.

İsmet Paşa İlkokulu; öğrenci velilerine “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu” konulu konferans verdi.

İsmet Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği Çırağan Düğün Salonun’da “Çay partisi” düzenledi.

İsmet Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği Okul öğretmenleri ile Öğrenci Velilerinin geniş katılıyla katılımıyla Çırağan Düğün Salonun’da düzenledikleri “Çay partisi”nde hem kaynaştı, hem de okullarına ciddi bir kaynak sağladı.