Malatya Haberleri

Malatya Haberleri

Başkan Er, Özal ve Hamit Fendoğlu'nun Ölüm Yıldönümünde Bir Mesaj Yayınladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Taşkın’dan Özal ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Personelle Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “6 Şubat depremlerinin yaralarını sardığımızda asıl bayramı hep birlikte yapacağız” dedi.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Başkan Er Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı dolayısıyla eşi Sevgi Er ile birlikte MİAD Çocuk Evleri Sitesinde devlet korumasında olan çocukları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Toplu Taşıma Araçları Bayramın Birinci Günü Ücretsiz Hizmet Verecek

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramının birinci günü ücretsiz olarak hizmet verecek.

Büyükşehir Belediyesinden Bayram Tedbirleri

10-12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı tedbirler alındı.

Malatya Barusundan Avukatla Günü Kutlama Mesajı

Başkan DEMEZ, "Hak arama özgürlüğünün sesi olan meslektaşlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü Malatya Barosu adına kutluyoruz."

Başkan Er Tebrikleri Kabul Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er, Tebrik Kabul Töreninde vatandaşların ve personellerin tebriklerini kabul etti.

Büyükşehir Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağız. Şunu Malatya halkı hiçbir zaman unutmasın, oylarıyla emanet ettikleri şehrimize sahip çıkacağız. Emanete ihanet edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz”

Başkan Güder İftarda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu

31 Mart Yerel Seçimlerine çok kısa bir süre kalırken, bu süreçte proje ve birikimleri ile adından sıkça söz ettiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in göreve geldikleri süreçte hayata geçirecekleri projeler toplumda büyük yankı uyandırdı.

Başkan Güder’in Yer Tahsisi Yapmasıyla Birlikte Eski Malatya Kütüphaneye Kavuşt

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Belediyeye ait alanı İl Kültür Turizm Müdürlüğüne tahsis etmesiyle birlikte Eski Malatya Meydanında Halk Kütüphanesi açıldı.

Vali Yazıcı Kızılay’ın İftar Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı’dan Battalgazi İlçesindeki Çiftliklere  Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Battalgazi ilçesinde faaliyet gösteren çiftlikleri ziyaret etti.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, ana muhalefetiyle küme düşürülmüş bir Malatya var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Başkan Gürkan Mezarlık İşleri Yeni Hizmet Binasında Personellerle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri yeni Hizmet Binasında personellerle bir araya geldi. Burada personellerle birlikte iftar eden Başkan Gürkan, yeni hizmet binasının Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İlmek İlmek Emek Dokuyor

Malatya Kent Konseyi, 6 Şubat Depremleri sonrası kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik kültürel ve sosyal projelerine devam ediyor.

Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Gezer: Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Vali Eşi Yazıcı’dan Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanife Yazıcı Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesindeki Ailelere Ziyaret Gercekleştirdi.

Vali Ersin Yazıcı Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” Kapsamında Fidan Dağıtım Etkinliğine Katıldı

Malatya’da 520 esnafa daha KOSGEB ödemesi yapılacak 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, deprem sonrası KOSGEB’e başvuruda bulunan, ancak kaynak sıkıntısı nedeniyle bekleyen esnaflardan 520’sine daha ödeme yapılacağını bildirdi.

Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı; Miad Evlerindeki Çocuklarla İftar Yemeği

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı, Miad Evlerinde kalan çocuklarımızla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gezer, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. Tek tek tüm esnafları dolaşan Gezer, Malatya’yı 5 yılda bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürecek projelerini açıklayarak destek istedi.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya'da Eğitim Tarihi Ele Alındı

Malatya Kent Konseyi Kültür Mirası Okulu eğitimlerine devam ediyor. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan dördüncü dersin konuğu Tarihçi-Yazar Orhan Tuğrulca oldu. Tuğrulca, “Malatya’da Eğitim Tarihi ve Cumhuriyete Geçiş Döneminde Karşılaştırmalı Değerlendirmeler” hakkında bilgi verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Malatya Ziyaret

Çeşitli programlara ve 2.etap deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u, Vali Ersin Yazıcı ve il protokol üyeleri Malatya Havalimanında karşıladı.

Vali Eşi Hanife Yazıcı Akçadağ İlçesine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Akçadağ Kaymakamlığına ziyarette bulundu.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının V. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığı’nda 19 Mart 2024 Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.