Öğretmenler Haberleri

Öğretmenler Haberleri

7. Eğitim Şurası Düzenlendi

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Elazığ şubesi öncülüğünde, Fırat Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği katkı ve destekleri ile 7. Eğitim Şurası Düzenlendi

Öğretmenleri İlgilendiren Emsal Karar

Yargıtay, ek ders ücretlerine haciz konan bir öğretmenin şikayeti üzerine emsal bir karara imza attı. Maaşıyla beraber ek ders ücretlerine de haciz konan öğretmenin şikayeti kabul edilmedi.

ÖĞ-DER Elazığ Şubesinden 24 Kasım Öğretmenler Günü Basın Açıklaması

ÖĞ-DER Elazığ Şube Başkanı Karaçorlu’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Basın Açıklaması Yayınladı.

GÜRKAN: ‘Deprem Bölgesinde Görev Yapmanın Ne Kadar Zor Olduğunu Biliyoruz’

Malatya Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü Nikah Sarayında Düzenlenen Programla Kutlandı

Milletvekili Açıkkapı'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajın Yayımladı.

Başkan Akgün’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “24 Kasım Öğretmenler Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm eğitim-öğretim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Gürkan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Malatya'da YKS’ye Girecek Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

17-18 Haziran tarihlerinde YSK’ye girecek adaylar, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından (MOTAŞ), sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar. Ayrıca sınava girecek adaylara refakatçi olan veliler ve sınavda görevli olan öğretmenler de toplu taşıma araçlarından ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekler.

Bakan Özer'den Öğretmenlere Müjde: Görev Süresi Düşüyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Uzman öğretmenlik için görev süresinin 10 yıldan 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Özer, öğretmen atamalarının da bundan sonra mülakatla değil, sadece KPSS puanıyla olacağını açıkladı.

Tarihin En Büyük Ataması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük öğretmen ataması gerçekleştirildi. Erdoğan, ataması yapılan öğretmenlerin yarısının deprem bölgesinde görev yapacağını söyledi.

Öğretmenlerin Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Deprem Ayarı!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketi nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlerin, zorunlu çalışma yükümlülüklerinin 1 yıl ertelendiğini duyurdu.

Battalgazi’de Coşkulu Yerli Malı Haftası Kutlaması

Orduzu Nadire Dernek İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin el ele vererek hazırladığı Yerli Malı Haftası kutlamalarına katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Her ne olursa olsun önceliğimiz yerli ve milli olmalıdır. Bizim olana, yerli olana, milli olana yönelmeli, onu hem üretmeli hem de onu tüketmeliyiz” dedi.

Anadolu Vakfı’ndan Elazığlı Öğretmenlere Hikayeleştirme Eğitimi

Anadolu Vakfı tarafından, öğretmenlerin değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ve yetkinliklerini arttırmak amacıyla sürdürülen “Değerli Öğretmenim Programı” kapsamındaki eğitimleri Aralık ayında da devam ediyor.

‘Öğretmenler Günü’ Kartal’da Bayram Havasında Kutlandı

Kartal’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde geleceğin mimarları olan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir kutlama programı düzenlendi.

Başkan Gürkan Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Fatih Lisesinde Öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Gürkan, ‘Öğretmenlik Kutsal Bir Meslektir’

Kadın Meclisi’nden Şehit Öğretmenleri Unutmadı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Malatya Şehitliği’nde yer alan iki kahraman öğretmen şehidimiz olan Murat Aslan, Atilla Aydoğan’ın kabrini ziyaret etti. Şehitlik ziyaretine Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve Kadın Meclisi gönüllü üyeleri katıldı.

Kartal Belediyesi’nden Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Kartal Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eğitim hayatında emekleri ve özverileriyle iz bırakan öğretmenleri unutmadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Öğretmenler Günü sebebiyle 24 Kasım 2022 Perşembe günü saat 10.00'de Arapgir’de Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Başkan Akgün’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Farkında mıyız? Bu Gün 24 Kasım Öğretmenler Günü” Toplumda ‘Sevgi Elçileri’ olan Öğretmenlerimizin Bu Özel Günlerini Kutluyorum”

Başkan Güder’den 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Kutlama

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama yemeğinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yurdumuzun dört bir yanında büyük bir özveri ve aşkla aydınlık ve güçlü yarınlarımızı inşa eden kıymetli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Başkan Gürkan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Öğretmenlerimiz ülke geneline yön verecek olan nesillerin yetişmesinde kutsal bir görev üstlenmişlerdir” dedi.

Kartal Belediyesi’nden Öğretmenler Günü’ne Özel Konser

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel Türk Halk Müziği konseri organize etti.

Türk Eğitim-Sen Öğretmenlerin Taleplerini İletti

Türk Eğitim- Sen Malatya şube Başkanı Fevzi Şahin ve Sendika’ya başlı üye öğretmenler taleplerini iletmek üzere Malatya Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdiler.

'EĞİTİMİMİZ İSTENİLEN DÜZEYDE DEĞİL'

ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin ekim ayı bölge toplantısı Elazığ’da yapıldı. Toplantıda eğitim camiasında yaşanan sorunlar dile getirildi.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 12 Eylül 2022 tarihinde başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajında “Büyük bir heyecanla başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Başkan Uzun: “Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Hayırlı Olsun”

Değerli Öğretmenler, Anne Babalar ve Sevgili Öğrenciler, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hepinize başarı ve mutluluk diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiası için her açıdan verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Öğrenciler Güzel Bir Eğitim Formasyonu Kazanıyorlar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Semt Konakları’nda başlayan Yaz Okulu öğrencilerini ve öğretmenlerini ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle verilen eğitimler hakkında sohbet etti.