Yanılmaz Haberleri

Yanılmaz Haberleri

Mücahit Yanılmaz Başkan Alan’ı Ziyaret Etti.

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Başkan Alan’ı ziyaret etti.

2023 Elazığ Yılı İlan Edilsin

Elazığlı tecrübeli siyasetçi Mücahit Yanılmaz, Elazığ'ın önünü açacak yeni bir projeyi kamuoyu ile paylaştı. Yanılmaz, 2023'ün Elazığ yılı ilan edilmesi önerisinde bulunarak, "Elazığ'ı geleceğe taşıyacak, istihdam, yatırım ve üretim alanı açacak bir yıl olarak 2023'ü değerlendirmek lazım. Onun için hepimize görev düşüyor. El birliği ile bunu savunur, sonuca ulaştırmak için gayret edersek olumlu sonuç alırız." dedi.

'Ben Senin Zencin Değilim' Türkçe çevirisiyle raflarda

ABD'deki homofobi ve ırk ayrımcılığı kendisi için dayanılmaz boyuta gelince Paris'te yaşamak zorunda kalan, yolu İstanbul'dan da geçen James Baldwin, yıllar sonra köklerine Harlem'e dönünce bir kitap üzerinde çalışmaya başlar.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI VATANDAŞIN TALEBİNE DUYARSIZ KALMADI

Hamza Yanılmaz Katlı Kavşağının üst kısmının yıkılmasıyla ilgili gelen taleplere duyarsız kalmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kavşağın üst kısmının yıkılıp yıkılmamasıyla ilgili Halk Oylaması yapılmasına karar verdi.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz’dan Kutlama Mesajı

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz’dan Kutlama Mesajı.

BAŞKAN YANILMAZ 5 YILI DEĞERLENDİRDİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bir basın toplantısı düzenleyerek göreve geldikleri 30 Mart 2014 tarihinden itibaren gerçekleştirmiş oldukları hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN PALU-DER’E ZİYARET

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek üyeler ile bir araya geldi.

BAŞKAN YANILMAZ: “HİÇBİR ENGEL BAŞARIYA ENGEL DEĞİLDİR”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve Elaziz Belediyespor’un işitme engelli oyuncularıyla bir araya geldi.

HAMZA YANILMAZ DUALARLA ANILDI

Ak Parti Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 8. yıl dönümünde Kültür Park Cami’sinde okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

MERHUM HAMZA YANILMAZ ANILIYOR

Ak Parti Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 8. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.

BAŞKAN YANILMAZ “KURUL ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI”

Dört bin yıllık kadim bir tarihe sahip şehrimizin kültürel, sanatsal ve edebi anlamda özünü yaşatmak ve bizden sonraki nesillere aktarabilmek adına Elazığ Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen “Kültür-Sanat Danışma Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile Kültür Park Mamurat-ül Aziz Salonu’nda bir araya geldi.

BAŞKAN YANILMAZ: “ÇANAKKALE İMANIN ZAFERİDİR”

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

YANILMAZ: “ ŞEHRE BİRLİKTE HİZMET ETTİK”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, personel buluşmaları kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bir araya gelerek, 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdikleri faaliyetleri değerlendirdiler.

OKUL MÜDÜRLERİNDEN BAŞKAN YANILMAZ’A TEŞEKKÜR

Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezinde bulunan okullara verilen destek karşılıksız kalmadı. Okul Müdürleri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ederek, gerek peyzaj düzenleme gerekse semt sahaları, voleybol ve basketbol saahaları için teşekkür ettiler.

BAŞKAN YANILMAZ; "MERHUM ERBAKAN HOCAMIZI ÖZLEMLE ANIYORUZ."

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türk siyasi tarihinin unutulmaz liderlerinden 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 8. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN YANILMAZ ONURUNA KONSER DÜZENLENDİ

Elazığ Belediyesi Konservatuarı Türk Müziği Korosu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz onuruna bir konser gerçekleştirdi.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN BEBEK SAHİBİ AİLELERE ZİYARET

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında bebek sahibi olan ailelere ziyaret gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

EBEGEM’DE SERTİFİKA HEYECANI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde “İş Arama Becerileri Eğitimi, Bilgisayarlı Muhasebe ve Diksiyon” kurslarına katılarak eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

OKULLARA SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Şehrin merkezinin yanı sıra ilçelere de katkı sunan Elazığ Belediyesi güzel bir projeyi daha hayata geçirdi. Göreve geldiği günden bugüne alt yapıdan ulaşıma, peyzaj alanlarından sosyal yaşam merkezlerine kadar birçok hizmeti sunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 10 ilçedeki 86 okulda eğitim gören çocuklar için spor malzemesi desteğinde bulundu.

KADINLARDAN BAŞKAN YANILMAZ’A ZİYARET

Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı ziyaret ederek görev yaptığı süre içerisinde şehre kazandırdığı hizmetler için teşekkür ettiler.

BAŞKAN YANILMAZ: “ELAZIĞ’IN YILDIZI PARLAYACAK”

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çalışmalarını sürdürüyor.

YANILMAZ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Elazığ Belediyesi Özel Kalem Müdürü Muhammed Talha Yanılmaz’ın anneannesi Hatice Can vefat etti.

BELEDİYEDEN BUZLANMAYA KARŞI ÖNLEM

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye tarafından yürütülen kar küreme çalışmalarını yerinde inceledi.

HAYIRSEVER İŞADAMINDAN YANILMAZ’A ZİYARET

İstanbul'da yaşayan Elazığlı hayırsever işadamı Osman Dinç, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

“KADINLARIMIZ TOPLUMUN MİMARLARIDIR”

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 94'üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Öğretmenler Günü’nü kutladı.

İKİNCİ KİTAP FUARI AÇILDI

BAŞKAN YANILMAZ “KİTAPLARA DOKUNUN” Elazığ Belediyesi 2. Kitap Fuarı yoğun katılımla açıldı.

BAŞKAN YANILMAZ’A ÜÇ ÖDÜL DAHA

Elazığ Belediyesi çevreden ulaşıma, kültür-sanattan eğitime hayatın her alanında yaptığı çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor.

BAŞKAN YANILMAZ “ŞEHRİMİZ 114 İLKLE TANIŞTI”

Elazığ Belediyesi şehrin gelişimi ve değişimine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla kamuoyunun takdirini topluyor.

BAŞKAN YANILMAZ: “HİÇ KİMSE ARAMIZA NİFAK TOHUMLARI EKEMEZ”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, son günlerde sosyal medya mecrasında sahte hesaplar üzerinden; yöneticiler, siyasi şahsiyetler, STK’lar ve farklı kurum ve şahıslara yönelik iddia, iftira, hakaret ve yıpratıcı paylaşımlardan dolayı yazılı açıklamada bulundu.