Bölge

Bölge Haberleri

Eski Bakan Akşit’ten Başkan Güder’e Hizmet Ve Yatırım Teşekkürü

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Turizm ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret etti.

Keskin, “Okullar ticarethaneye dönüştü, kim denetleyecek?”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Başta özel okullar olmak üzere okullar eğitimi bir kenara bırakıp ticarethane mantığıyla çalışıyorlar.

Özbey Ailesinin Acı Günü!...

BİMYAD Genel Başkan Yrd. Malatya Sürmanşet Gazetesi Haber Sitesi Sahibi Gazeteci Resul Özbey’in Babasının amcası oğlu Malatya Şeker Fabrikası eski personellerinden emekli Kemal Özbey vefat etti.

81 İl 81 Anaokulu Projesinin 44’üncü Okulu Malatya’da Açıldı

Şehit Yarbay Songül Yakut’un Adı Anaokulunda Yaşayacak

CHP Heyetinden MASKİ’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülnur Tabel, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve beraberlerindeki heyet, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kitap Dostu Çocuklara Battalgazi Belediyesi’nden Ödül

Battalgazi Belediyesi Tarafından “Oku Ve Kağıda Dök” Yarışması Düzenlendi

Battalgazi’ye Yapılan Yatırımlar Göğsümüzü Kabartıyor

Battalgazi’de görev yapan bazı muhtarlar, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden yatırımları gezerek, yakından inceleme fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

GÜRKAN: 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Hayırlı Olmasını Diliyorum

Osman GÜDER’den, Memet MERT’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Memet Mert’i ziyaret etti.

Kernek Meydanı Malatya’nın Belleği ve Hafızasıdır

Başkan Gürkan Kernek Meydanında yapılan çalışmaları inceledi.

BATTALGAZİ’de Gençlerle Gönül Buluşmaları Yoğun İlgi Görüyor

Her daim gençlerin emrine amade olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Gönül Buluşmaları’ kapsamında AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile Eskimalatya Yaşam Müzesi’nde (Poyraz Konağı) bir araya gelerek, gençlerin sorularını cevapladı.

Nevzat ÖZTÜRK’ten Memet Mert’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Memet Mert’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Malatya Çok Güzel Bir Kütüphaneye Kavuşacak

Başkan Gürkan Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ Projesi Okul Önlerinde

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Okul Önlerinde Trafik Güvenliğinin Artırılmasına Yönelik Çalışmalar Devam Ediyor

Haşereyle Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Haşere ile Mücadele ve İlaçlama Ekipleri il genelinde başlatılan ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

STK Temsilcileri İlçeye Kazandırılan Yatırımları Gezdi

Malatya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden projeleri gezdi.

Yeni Malatyaspor Özel Misafirlerini Ağırladı

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği ve Malatyaspor Derebeyler Taraftarlar Derneği organizasyonunda engelli çocuklar Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’lu futbolcuları bir araya geldiler.

MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Kernek’te İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert ve beraberindeki heyet, Kernek Meydanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan GÜDER: ‘Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun’

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2021-2022 yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.