Bölge

Bölge Haberleri

AB-TÜRKİYE Delegasyonu Başkanı Meyer ‘Malatya Mutfağı Çok ÖzeL’

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyete Malatya yemekleri tanıtıldı.

Başkan Gürkan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı’nı Makamında ağırladı

Başkan Gürkan; ‘Türkiye ve Ab Ülkeleri Arasında Derin ve Vazgeçilmez İlişkilerimiz Mevcuttur.’

Başkan Güder’den Çevre Farkındalığı Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 5 Aralık Dünya Çevre Günü dolayısıyla doğa bilinci ve çevre farkındalığını kazandırmak amacıyla 2.Organize Sanayi bölgesinde bulunan Geri Dönüşüm Tesisi’ni ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Hekimhan AK Parti ve MHP İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi gezisinde AK Parti Hekimhan ilçe Başkanlığı ve MHP Hekimhan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Başkan Gürkan, Kuluncak İlçesinde Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak İlçesini ziyaret etti.

Başkan GÜRKAN, ’ Çapo Grubu Çalışmasıyla 30 Merkezin Su İhtiyacı Karşılanacak’

Akçadağ Çapo Grubu İçme Suyu ve Kanalizasyon Hattı Çalışması Devam Ediyor

Başkan GÜRKAN : Türkiye’de Fark Yaratan Hizmetler Gerçekleştiriyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yapılan ve son aşamalarda olan Fuar Merkezi’nde çalışmaları yerinde inceledi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü Millet Bahçesi’nde Kutlandı

Malatya’da ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘Çevre Müfettişleri Buluşuyor’ etkinliği kapsamında Millet Bahçesi’nde kutlandı.

Battalgazi Belediyesi’nden Özel Bisiklet Turu Etkinliği

Battalgazi Belediyesi tarafından “3 Haziran Dünya Bisiklet Günü” nedeniyle ‘Sağlığın İçin Pedal Çevir, Doğayı Keşfet’ sloganıyla Belediye hizmet binası önünde başlayan ve Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda son bulan özel bisiklet turu düzenlendi.

Başkan GÜDER: ‘678 Konutun Kurası 11 Haziran’da Çekiliyor’

24 Ocak depreminin ardından Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yoğun girişimleri sonucu Toplu Konutları İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından depremzede aileleri için Gelincik Tepesi’nde yapımı devam eden bin 553 konuttan 678’inin kurası, 11 Haziran’da çekilecek.

Başkan Zafer Öğrencilere Başarılar Diledi

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer,yayımladığı mesajda 6 Haziran Pazar günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) katılacak adaylara başarılar diledi.

Lgs’ye Girecek Öğrenciler İçin Feribot Turu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı, tarafından Pazar günü LGS’ye katılım sağlayacak olan öğrencilere motivasyon amaçlı feribot turu düzenlendi.

Batı Kolektörü hızla İlerliyor

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, Batı Kolektörü ve Kanalizasyon hattı yapım işi kapsamında Şahnahan Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Toplam 10 Fabrikada Enerji Verimliliği Etüdü Yapılacak

ESCON Enerji, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımcıların enerji verimliliği ve bu konudaki devlet destekleri hakkında farkındalığının artması için Fırat Kalkınma Ajansı ile iş birliği yaptı.

Lgs Öncesi Yoğun Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Haziran 2021 Pazar günü birinci oturumu saat: 09.30’da, ikinci oturumu saat: 11.30’da gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde bazı tedbirler aldı.

Başkan Gürkan Malatya’da Türkiye’ye Örnek Olacak Hizmetleri Yapacağız

2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın 11’incisi, Kuluncak İlçesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve muhtarların katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi.

Sulama Sezonu Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü yaptığı yatırımlarla modern sulama sistemlerini yaygınlaştırmaya, tarımda su tasarrufu sağlamaya, çiftçilerimizin kazançlarını doğrudan ve dolaylı yollarla artırmaya ve ülke tarımına katkı sunmaya devam ediyor.

İBB’den Arapgir’e Destek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Arapgir Belediyesi’ne yeni çöp konteyneri desteği geldi.

Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.