Bölge

Bölge Haberleri

Vali Ersin Yazıcı’dan14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’dan 14 Mart Tıp Bayramı Kutlama Mesajı

Büyükşehir Belediyesinden Lise Öğrencilerine Kaynak Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında öğrencilerin başarılarını ve kazanımlarını arttırmak amaçlı başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Gürkan, Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beydağı Tabiat Parkı içerisinde bulunan Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Gençlik kampının kısa süre zarfında açılacağı söyledi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Ramazan Ayı Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Ramazan Ayı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Emniyet Güçlerimize 5 Yıldızlı Otel Konseptinde Bir Polis Evi Kazandırıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile birlikte Orduzu Pınarbaşı bölgesinde yapımı devam eden Polis Evi inşat alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Dalgıçlar Su Altını Temizliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri Orduzu Pınarbaşı Gölet’inde su altı temizlik çalışması yaptı.

Keskin’den KOSGEB Kredi Ödenmesi Açıklaması 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, KOSGEB ödemelerinin yeniden başladığını açıklayarak, ilk etapta sırada bulunan 1.723 kişiye kredi ödemelerinin ulaştırılacağını kaydetti.

Başkan Gürkan, Bütün Kadınlarımızın  Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, 8 Mart tarihinin kadın hakları açısından önemli bir gün olduğunu belirtti.

Vali Ersin Yazıcı’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gökhan Gök’ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında Okul Güvenliği Koordinasyon Toplantısı

Okullarda, güvenli eğitim ortamının sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici hizmet tedbirlerin değerlendirildiği “2023-2024 Eğitim-Öğretim 2. Yarı Yıl Okul Güvenliği Toplantısı” Vali Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.

İnsanlık Medeniyetinin Başladığı Yer Arslantepe Höyüğü Dür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arslantepe Höyüğü Tanıtım ve Karşılama Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vefa Konağı Yaşlılarına Akılcı İlaç Kullanımı Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ‘Aktif ve Sağlıklı Yaş Alma’ seminerleri Vefa Konağı’nda devam ediyor.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya Basın Tarihi Konuşuldu

Malatya Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan üçüncü dersin üçüncü konuğu Tarihçi-Yazar Nezir Kızılkaya oldu. Kızılkaya, “Malatya Basın Tarihi” hakkında bilgi verdi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Şehit Er Metin Selçuk’un, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin’in ve Şehit Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal’ın Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelerini evlerinde ziyaret etti.

İtfaiye Sivil Savunma Günü’nü Çeşitli Etkinliklerle Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan ‘Vergisiz’ Enflasyon Düzeltmesi Talebi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2024 ve 2025 yılı enflasyon düzeltmesi işlemlerinin, mücbir sebep halinin devam ettiği illerde vergisiz olarak uygulanmasını talep etti.

Büyükşehir Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Hız Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Engelsiz Yaşam Merkezine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet; ziyaretler kapsamında, ilk olarak 6 Şubat depremlerinde zaruret içinde olan depremzede vatandaşlara yardımlarını ulaştırmaya devam eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti.

Toplam 4607 haber.