Bölge

Bölge Haberleri

Başkan Güder: 'Bayrak Uğruna, Toprak Uğruna Can Verip Devleşen Birileri Var'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Malatya Şubesi’nin düzenlediği Şehitleri Anma ve Kuran-ı Kerim Tilaveti Gecesi’ne katıldı.

Doğanşehir'de Bayanlardan Filistin'e Destek İçin Kermes

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Kurucaova Mahallesi'ndeki bayanlar tarafından, Filistin'e destek için kermes düzenlendi.

Malatya-Baskil Arası Feribot Sefer Saatlerinde Değişiklik Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ocak ayındaki Feribot Sefer saatlerinde değişiklik yapıldı.

Malatya Kültür Mirası Okulu Başlıyor

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu tarafından “Malatya Kültür Mirası Okulu” 06 Ocak 2024 – Cumartesi günü saat 13.00’de Malatya Kent Konseyi’nde ilk dersine başlıyor.

Dolandırıcılara İtibar Etmeyiniz

Son günlerde kimliği belirsiz bazı kişiler, özel numaralardan vatandaşları arayıp, kedilerini Büyükşehir Belediyesi personeli olarak tanıtıp kimlik bilgilerini talep etmektedirler.

Malatya Doğanşehir’de 350 Deprem Konutu İlk Teslimatı Yapılacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan 16 blok 350 deprem konutları için Ocak ayı sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Malatya’mızı El Ele Gönül Gönüle Geleceğe Taşıyacağız

Başkan Gürkan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve Yönetimini kabul etti.

ASELSAN’dan Malatya’ya Önemli Yatırım

Başkan GÜRKAN: ASELSAN Gibi Prestijli Bir Kurumun Malatya’da Yatırım Yapması Bizleri Memnun Etmiştir

Başkan GÜRKAN Trafik Kazasında Yaralananları Hastanede Ziyaret Etti

Başkan GÜRKAN; İstanbul’dan Malatya’ya gelirken Akçadağ İlçesi Develi Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında Yaralananları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezinde ziyaret etti.

Başkan GÜRKAN’a Down Sendromlu Çocukların Ailelerinden Teşekkür

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Rönesans Holding Malatya Yaşam Kent-1 Konteyner Merkezini ziyaret etti.

Yılbaşı Tedbirleri Alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yılbaşı Tedbirlerini Aldı

Başkan Gürkan, İsmet Paşa Caddesi’ndeki Yol Çalışmalarını İnceledi

Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi’ndeki Yol Çalışmalarını İnceleyen Başkan Gürkan, “Şehrimizi Geleceğe Hazırlama Noktasında Projelerimiz İcraat Safhasındadır”

Başkan Gürkan, ‘Malatya’da Ticareti Ayağa Kaldırmamız Birincil Görevimiz’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Et ve Balık Pazarı Esnaflarının Eski Adliye otoparkında faaliyete başladığı iş yerlerini inceledi. Her zaman esnafların yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Gürkan, esnaflara yeni iş yerlerinde bol kazançlar diledi.

Başkanı ALAN: ’Yatırımcılarımız Önemli Başarılara İmza Atıyor’

İlçeye yapılacak Karma Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarında gelinen son durumu değerlendirmek amacıyla Kovancılar İlçesine giden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, bölgede üretim yapan kaz üretim tesisini ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Gürkan’dan İl Tarım ve Orman Müdürü Akar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Gürkan; ‘Şehrimizdeki Çiftçileri ve Üreticileri Desteklemek İçin Yoğun Bir Şekilde Çalışmaya Devam Edeceğiz’

Derme Deresi İlçeye Nefes Oluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in en önemli projelerinden biri olan Derme Deresi Islahı ve Park Projesi’nde birinci etabın sonuna gelindi. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Derme Deresi ilçeye ve çevresine nefes aldıracak.

‘İSTİKLAL MARŞIMIZIN ŞAİRİ’ İçin Program Düzenlendi

Türk milletinin özgürlük mücadelesinde milli ve manevi cephenin güçlenmesine omuz veren İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy, vefatının 87. yılında yad ediliyor.

‘Dijital Fotoğrafçılık’ Eğitimleri Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu bünyesinde ‘Dijital Fotoğrafçılık’ kursu açıldı. Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ‘Dijital Fotoğrafçılık’ kursu eğitimleri Malatya Kent Konseyi’nde gerçekleştiriliyor.

Başkan Gürkan İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplam 4574 haber.