Bölge

Bölge Haberleri

100.Yıl Kent Parkı Bölgeye Nefes Aldıracak

Türkiye’nin en büyük parklarından biri olan, 300 bin metrekare alan üzerine yapılan 100.Yıl Kent Parkı yeşil alanları, etkinlik alanları, oyun alanları, biyolojik havuzu, sosyal alanları gibi birçok özelliği ile Malatya’da ve bölgede ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayıyor.

MASKİ Çevre Laboratuvarı Akreditasyon Belgesi Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çevre Laboratuvarı’nın Türk Akreditasyon Kurumu’ndan (TÜRKAK) onaylı akreditasyon sertifikası yenilendi. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Çevre Laboratuvarı’nı ziyaret ederek, çalışanları tebrik etti.

Yeşiltepe Semt Konağında Yerli Malı Haftası Kutlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Yeşiltepe Semt Konağı’nda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası programı düzenlendi.

Deprem Şehitlerinin İsmi ‘6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı’nda Yaşatılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da hayatını kaybeden deprem şehitleri anısına Şehir Mezarlığında ‘6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı’ yapıldı.

Başkan Güder’den Battalgazi’ye Kentsel Dönüşüm Müjdesi

İlçede kentsel dönüşüm hamlesiyle dikkatleri çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni dönemde kentsel dönüşüm projelerine devam edeceğini açıkladı. Kentsel dönüşüme önümüzdeki dönem acil bir şekilde başlayacaklarının müjdesini veren Başkan Güder, ihtiyaç duyulan her mahallede dönüşüme öncülük edeceklerini ifade etti.

Konteyner Kentlerde Kalanlara Yangın Eğitimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlara ve görev alan personellere yönelik yangın eğitimi veriliyor.

Battalgazi Belediyesi Ekiplerinden Yenice Mahallesi’nde Alt Yapı Ve Stabilize Çalışması

Ulaşımda sorunsuz bir kış geçirmek adına çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi, bozulan yollarda bakım ve onarım yaparım yaparken stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

Öğrenciler Satranç Turnuvasında Akıl Teri Döktü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki eğitim merkezleri arasında Satranç Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvada öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Hasta ve Yaşlı Bakım Kursuna Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı içerisinde Kernek Külliyesi’nde eğitim ve atölye çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden Öğrencilere İkram

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına bir yenisi daha ekleyerek, Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’nde ders çalışan binlerce öğrenciye ikramlarda bulunarak bu alanda da duyarlılık örneği gösteriyor.

Tecde Anadolu Lisesi Öğrencilerinden MASKİ’ye Ziyaret

Malatya Tecde Anadolu Lisesi Proje Geliştirme Kulübü öğrencileri, “Sürdürülebilir Su ve Su Ayak İzi” projesi kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne bağlı Gündüzbey Kaptaj Tesisi ve İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini ziyaret etti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Zelyurt muhtarlarla bir araya geldi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

310 Geçici Konutun Çalışmalarına Başlandı

Büyükşehirde 55 Dönümlük Alanda Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Gürkan, ‘Memleketimize Hizmet Etmeye Hep Birlikte Devam Edeceğiz’

Başkan Gürkan, Söğüt Mahalle Muhtarı ve Mahalle Sakinleriyle bir araya geldi.

Battalgazi Belediyesi’nden Çiftlere Evlilik Öncesi Danışmanlık Hizmeti

Battalgazi Belediyesi tarafından evlenmek için başvuru yapan çiftlere, evlilik öncesi danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

Başkan GÜRKAN ‘Buranın Bir Külliye Şeklinde Olması Noktasında Gerekli Çalışmalar Yapılıyor’

Başkan GÜRKAN Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı İdari Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Başkan Güder’den 2019’dan 2024’e Dev Hizmetler

Başkan Güder, “Hayallerim daha bitmedi. İlçemiz için çalışmaya devam edeceğim” derken yeni hedefinin kentsel dönüşüm olduğunu ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak: Malatya’da Depremzedelere Destek Sürüyor'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Malatya'da, konteyner kentlerde kalan vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerine dönük açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Hibe Almaya Hak Kazandı

Büyükşehir Belediyesi Ab Ipa Iı Fonundan “İklim Değişikliğine Uyum” Hibe Programından Hibe Almaya Hak Kazandı

Toplam 4573 haber.