Eğitim

Eğitim Haberleri

Hayırsever Süleyman Kılıç Kasso ile Okul Protokolü İmzalandı

Eğitime 0 destek kampanyası kapsamında hayırsever Süleyman Kılıç Kasso tarafından İlimiz Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesinde yaptırılacak olan 16 derslikli İlkokul Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Türk Eğitim-Sen Öğretmenlerin Taleplerini İletti

Türk Eğitim- Sen Malatya şube Başkanı Fevzi Şahin ve Sendika’ya başlı üye öğretmenler taleplerini iletmek üzere Malatya Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Çoban yetiştiriciliği için kurs

10. Sürü yönetimi elemanı (çobanlık ) kursu açılışı için birlik binasında eğitim programı düzenlendi.

'EĞİTİMİMİZ İSTENİLEN DÜZEYDE DEĞİL'

ÖĞ-DER Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin ekim ayı bölge toplantısı Elazığ’da yapıldı. Toplantıda eğitim camiasında yaşanan sorunlar dile getirildi.

Milli Eğitim Müdürü Özdemir Arguvan İlçesini Ziyaret Etti

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Arguvan ilçesini ziyaret ederek ilçedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Özel Gereksinimli Bireylerin Ailelerine Yönelik Seminer Düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve kısa süre önce hizmete sunulan Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, gerek özel gereksinimli çocukların gerekse de ebeveynlerinin desteklenip güçlenebilmesi amacıyla anne ve babalara "Can Simidi" niteliğindeki hizmetleri ile devam ediyor.

Başkan Güder Ve Kaymakam Savar, Minik Kalplerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fahri Kığılı Vakfı Mustafa Orhanoğlu 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrencileri ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim yılında onlara başarı diledi.

Öğretmen Adaylarından Başkan Güder’e Motivasyon Teşekkürü

Battalgazi Belediyesi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek amacıyla düzenlenen KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar derslerinden ücretsiz olarak yararlanan öğrenciler, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.

Milli Eğitim Müdüründen Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, 2022-2023 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeni Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Tedbirler Değerlendirildi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında alınacak genel emniyet, asayiş ve trafik tedbirleri Vali Dr. Ömer Toraman Başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Yanlış Ayakkabı Seçimi Öğrenme Eksikliğine Bile Yol Açabilir

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, çarşı pazarda okul alışverişi yoğunluğu yaşanıyor. Öğrenciler albenisi yüksek renkli okul ürünlerine ilgi duyarken, uzmanlar aileleri tercihleri yaparken dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Podolog Deniz Yahcı da okul döneminde uzun saatler miniklerin ayakları ayakkabıda olacağından ayaklarını sıkmayan, yormayan ve rahat ayakkabılar tercih edilmesi gerektiğini belirtirken “Büyük Numara Alalım Seneye de Giyer” mantığı ile büyük numara ayakkabı alınmaması gerektiğine dikkat çekti.

Giriş Sınavsız İkinci Üniversite Kayıtları Devam Ediyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri, 17 Ekim günü sonuna kadar çevrimiçi (online) internet ortamında yapılmaya devam edecek.

Bursluluk Sınavının Yapılacağı Okullar Açıklandı

Milli Eğitim Müdürlüğü, Elazığ 2022 yılı ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavının yapılacağı okulları açıkladı.

Mesleki Eğitim Protokolü Için Elazığ TSO'dan 5 Ayrı Rapor

Mesleki Eğitimin Güçlendirilmesi İçin Elazığ TSO 5 Ayrı Dosya Hazırladı…

AYT Sayısal Türkiye 1. si ve Y-SAY puan türünde Malatya 1.si Evren'e Ödül

Malatya'da 6 yıldır faaliyet gösteren Matris Eğitim Kurumları ilk yılında 2022 YSK’de AYT Sayısal Türkiye 1. Si ve Y-SAY puan türünde Malatya 1.si Arif Evren’e Bilgisayar Hediye Etti.

Havacılık Lisesinden İHA-SİHA ve Dron Üretimi

Yesevi Havacılık Lisesi bünyesinde kurulan atölyelerde öğrenciler çeşitli boyut ve özelliklerde hava araçları üretiyorlar.

Elazığ Belediyesi, eğitime yönelik hizmetlerini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi KPSS Genel Tekrar Derslerine Öğrenciler Yoğun İlgi Gösterdi

Elazığ MEM AR-GE’den Bölgeye Hitap Eden Dev Proje

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Teknoloji ile Donatılmış Seralara Kavuşuyoruz’ Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Eğitimi Programı sessiz sedasız düzenlenen İl MEM Müdür Yardımcısı Fatih KÖMÜRLÜ ’nün katıldığı Sertifika Programı ile sona erdi.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Karne Töreni İle Tamamlandı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sayın Valimizin de Katıldığı Karne Töreni İle Tamamlandı.

Toplam 320 haber.