Eğitim

Eğitim Haberleri

Fırat Üniversitesi'nde Din Öğretimi Çalıştayı Başladı

Fırat Üniversitesi'nde Din Öğretimi Çalıştayı-1 Programı Düzenlendi

Ölçücü'den ‘Sınav’ Uyarısı

ÖSYM Elazığ Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Ali Ölçücü YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavına girecek öğrencilere uyarıda bulundu.

‘Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı İş Birliği Protokolü’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından imzalanan “Mesleğim Hayatım İş ve Staj Programı İş Birliği Protokolü” kapsamında, şirketlerin stajyer ve istihdam talebi için başvuru süreci başladı. Protokol ile başta uluslararası ve ulusal şirketler olmak üzere büyük ölçekli işletmelere ve KOBİ’lere nitelikli insan kaynağı sağlanması amaçlanıyor.

E-Twining Kalite Etiketleri Ödül ve Belgeler Verildi

e-Twining projesi kapsamında Kalite Etiketi alan 149 öğretmenimiz ve Kalite Levhası alan 86 okulumuza ödülleri ve belgeleri Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YİĞİT tarafından verildi.

Şehit Nadir İpek Ortaokulu Öğrencileri Fidan Dikim Sertifikalarını Aldı

Müdürlüğümüz ve HEFİAD arasındaki işbirliği kapsamında gerçekleştirilen komşuluk Mazi Olmasın temalı kompozisyon ve şiir yarışmasına en yüksek katılımı sağlayan Şehit Nadir İpek Ortaokulu öğrencileri İl Müdürümüz Mehmet YİĞİT’i ziyaret ettiler.

Halk, Eğitimle Buluştu ve Kaynaştı…

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri kapsamında Elazığ’da düzenlediği Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri ile Halka ile buluştu, etkinliklerin mana derinliği ile gönüllerde yer edinirken, özlenen kaynaşmayı gerçekleştirdi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 12 Eylül'de başlayacak yeni öğretim yılının detaylarını paylaştı.

Egebil Adıyaman Koleji Eğitimde Fark Yaratıyor.

Egebil Adıyaman Koleji “Masal Terapisi ve Hikaye Anlatıcılığı - Farkındalık Oluşturma –“ etkinliği ile kurumsal verimlilik adına, kurum personelinin yetenek ve yeterliklerinin gelişimi yönünde, mesleki gelişime katkı sağlıyor.

Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri

Hayat Boyu öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Şenliği” düzenleniyor.

Elazığ Şehit Nadir İpek Ortaokulunda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi

Elazığ Şehit Nadir İpek Ortaokulu tarafından hazırlanan 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı', katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü ve büyük beğeni topladı.

Geleceğin Bilim İnsanları Elazığ Bilim Merkezini Ziyaret Etti.

Elazığ Mer. İsmet Paşa İlkokulu 3/L Sınıfı, 3/B ve 3/K sınıf arkadaşları ile öğretmenleri Aynur AKGÜN önderliğinde Elazığ Bilim Merkezine inceleme gezisi düzenledi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının Açılışı Gerçekleştirildi

Cemil Meriç Fen Lisesinde pandemi nedeni ile ertelenen TÜBİTAK 4006 bilim fuarının açılışı gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi Filografi ve El Sanatları Sergisi Açıldı

Elazığ Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan filografi ve el sanatları kurslarında tamamlanan çalışmalar faaliyete geçti.

Kişilik Yapılarına Göre Para Kullanım Alışkanlıkları

Bireylerin para kullanım alışkanlıklarını çeşitli faktörler belirler. Yetiştirilme şekli, doğuştan getirilen özellikler, çevresel koşullar gibi birçok faktör bireyleri para harcama konusunda farklılaştırır.

Mehmet Yiğit Asaleten Atandı

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü vekaleten yürüten Mehmet Yiğit kararname sonucu asaleten atandı.

Aksaray’da Görev Yapan Elazığlı Müdür ve Ekibinden Muhteşem Bir Proje.

Aksaray Kutlu Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan değerli hemşerimiz eğitimci yazar ve şair Adnan Aydın ve ekibi muhteşem bir proje ile gündem oldular.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Sergisi Açıldı

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı TÜBİTAK proje sergisi 31 Mart Perşembe günü okul pansiyonu bahçesine açıldı.

LGS Başvuruları 4 Nisan’da Başlayacak

2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu, "www.meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.

Elazığ Belediyesi Bızmişen’de 12 Derslikli Okul Yapacak

Elazığ Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi tarafından Bızmişen mevkiinde yapılan yeni konut rezerv alanlarında inşa edeceği 12 derslikli okul için protokol imzalandı.

Toplam 318 haber.