Eğitim

Eğitim Haberleri

Başkan Güder, Her Daim Gençlerimizin Yanındayız

Gençlerle Sınav Maratonu projesi ile üniversite hayali kuran öğrencilerin ideallerine ulaşmalarına büyük katkı sunan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 4 bin 105 öğrenciye ücretsiz Deneme Seti dağıtımını tamamladı.

Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu ‘ATIKLAR ÇÖP DEĞİLDİR’ eTwinning projesine Partner

Malatya Battalgazi Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu anasınıfı öğretmenleri Zeynep KARAKUŞ ile Elif AYDOĞAN, öğrencileri ile, ATIKLAR ÇÖP DEĞİLDİR eTwinning projesinde…

TOKİ Şehit Arif Güneş ÇPAL 25 Aralık Panorama Müzesinde.

TOKİ Şehit Arif Güneş Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri ve öğretmenleri Yazıkonak Belediyesinin sponsorluğunda Gaziantep ilinde bulunan 25 Aralık Panorama müzesini gezdiler.

'Genç Seda Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması' Düzenlendi

Elâzığ’da İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri arası "Genç Seda Kur'an-I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ’a Geliyor

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 21 Mart Pazartesi günü Elazığ’a gelecek. Gün boyu Elazığ’da bulunacak olan Bakan Özer, birtakım ziyaretler ve incelemelerde bulunacak.

Muhteşem eTwinning Projesi

Malatya Battalgazi Şehit Polis Okan Doğan İlkokulundan anasınıfı öğretmeni Zeynep KARAKUŞ’un ve öğrencilerinin de katılmış oldukları “SANATIN IŞIĞINDA YARINLAR” isimli muhteşem eTwinning projesi dikkat çekiyor.

Ebeveyn Mükemmeliyetçiliği Ve Çocuklara Etkileri

Eğitmen ve Yazar Feza Karakaş ebeveyn mükemmeliyetçiliğini ve çocukların hayatındaki etkilerini açıkladı.

44 Öğrenci Gençlik Kampına Katılmak İçin Çanakkale’ye Uğurlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi semt konaklarında eğitim gören 44 öğrenci, Çanakkale Eceabat Milli Mücadele Gençlik Kampı’na katılmak için Çanakkale’ye uğurlandı.

Okullarda Bir Yasak Daha Kalktı

Milli Eğitim Bakanlığı, salgın nedeniyle okullarda ara verilen sosyal etkinliklerin belirlenen kural ve esaslara göre yapılabileceğini duyurdu. Yeni genelge 81 ile gönderildi.

Malatya TSO’da eğitim sektörünün sorunları masaya yatırıldı

TOBB’da düzenlenecek 'Eğitim Sektör Buluşmaları ve Çalıştayı'nda sunulmak üzere hazırlanacak dosya için Malatya TSO’da eğitim sektörünün sorunları masaya yatırıldı.

Başkan Güder’den Eğitime Hep Destek, Tam Destek

Geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları ile ilçedeki eğitimin kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla hayata geçirilen ‘Küçük Adımlar Büyük Yatırımlar’ projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine soru bankası eğitim seti dağıtımı başladı.

Üniversite Sınavında Baraj Puanı Kalktı

2022 YKS sınavından itibaren lisans ve ön lisans tercihte 150 ve 180 olan baraj puanlar kaldırıldı.

Milli Eğitim Müdürü Değişti

Milli Eğitim Bakanlığı, ülke genelinde yaptığı rotasyon ve yeni görevlendirme sonucu 8 ilin Milli Eğitim Müdürü değişti.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Toplantısı Düzenlendi

Kongre ve Kültür Merkezinde Vali Aydın Baruş başkanlığında 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Toplantısı Düzenlendi

Başkan ÖZGEN: ‘Meslek Eğitimi Memleket Meselesi’

METE-DER Başkanı Metin ÖZGEN Meslek Eğitim ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Mesleki Eğitime Yeni Bir Soluk Olacak Yeni Bir Dernek Kuruldu

Genel Merkezi Elazığ’da Bulunacak Olan Mesleki ve Teknik Eğitimi Yaygınlaştırma Derneği (Mete-Der) Kuruldu

Özel Öğretim Kurumlarının SorunlarıRaporu TOBB’ye Takdim Edildi…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi bünyesinde hizmet vermekte olan Özel Öğretim Kurumları, Sürücü Kursları, Yabancı Dil ve Güvenlik Kursları sektör temsilcilerimiz tarafından yapılan anketler ve birebir görüşmeler neticesinde sektörün sorun ve beklentileri rapor haline getirilerek TOBB’ye takdim edildi…

Karne Hediyeleri Ülkü Ocaklarından

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere müjde verdi.

Okullar, Yarın da Tatil

Olumsuz hava şartları, artan don ve buzlanma riski nedeniyle; 21 Ocak Cuma günü il genelinde resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime ara verilmiştir.

Toplam 318 haber.