Eğitim

Eğitim Haberleri

Bakan Özer’in Elazığ Programı İptal

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Elazığ programı iptal edildi.

Okullar Yine Tatil

Elazığ’da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacak.

Elazığ'da Eğitim Ve Öğretime Bir Günlük Ara

Elazığ’da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Elazığ’da 19 Ocak çarşamba günü okullar bir gün süreyle tatil edildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacak.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Sosyal Sorumluluk Örneği

Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi küçük dokunuşlarla, "Mutlu Çocuklar Umutlu Yarınlar" ve "Küçük Kalplere Sıcak Dokunuş" etkinlikleriyle gönüller kazanırken, istikbalin teminatı olan miniklerimize sevgi ve fedakarlık yönünde model oluyor.

AGD’de Seminerler Devam Ediyor...

Anadolu Gençlik Derneği (AGD ) Uzaktan Eğitim Süreçleri toplumsal eğitim amaçlayan seminerlerinin 5. si “Sosyal Bilimlerde Yayın Süreci” başlıklı semineri 15/01/2022 tarih ve Saat 20:30 da başlayan seminer yüksek bir katılımcı ile katılımcıların sorularıyla da zihinlerin netleştiği seminer memnuniyet yarattı.

Ülkü Ocakları’ndan Türkiye’nin En Büyük Çevrimiçi Deneme Sınavı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

Yarıyıl Tatili Uzayacak mı?

6 Eylül’de başlayan 2021-2022 eğitim öğretim yılında karne tatiline kısa bir zaman kaldı. Veliler ve öğrenciler ise artan vakalar sebebiyle yarıyıl tatilinin süresinin uzatılıp uzatılmayacağını araştırmaya başladı.

Ülkü Ocaklarından Türkiye'nin en geniş katılımlı LGS Çevrimiçi Sınav

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı resmi sosyal medya hesabından ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ödüllü Çevrimiçi LGS Deneme Sınavı yapılacağını duyurdu.

‘Hocam, Efsane Bir Duygu Yaşattığınız İçin Sağ Olun.’

Çanakkale İlimiz Biga Ortaokulu Bilim Uygulamaları dersinde 7/F Sınıf Öğretmenleri Elif BEYAZ rehberliğinde Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmayla fark yarattılar.

Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde ‘DÜRÜSTLÜK MANAVI’ Açarak Fark Yarattı.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde yaşanmadan kazanamayız diyerek, ‘DÜRÜSTLÜK MANAVI’ Açarak Fark Yarattı.

'LGS' 5 Haziran’da Yapılacak

Liselere Geçiş Sınavı'nın (LGS) tarihi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’nın 5 Haziran'da yapılacak" dedi

Battalgazi Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu Anasınıfı Öğretmenleri Fark Yaratıyor

Malatya Battalgazi Şehit Polis Okan Doğan İlkokulu anasınıfı öğretmenleri Zeynep KARAKUŞ ile Elif AYDOĞAN, STEP BY STEP MATHEMATICS eTwinning projesi kapsamında, okul öncesi düzeyindeki öğrencilerin sınıf ortamında kağıt kalem kullanmaksızın matematiksel kavramları öğrenmeleri sürecini yönetiyorlar.

TOKİ Şehit Arif Güneş ÇPAL'de Okul Kütüphanesi Açıldı

TOKİ Şehit Arif Güneş ÇPAL'de Okul Kütüphanesi Açıldı, Öğrencilere Kitap Yardımı Yapıldı.

Emekli Olan Öğretmenlere Hizmet Şeref Belgesi Takdim Edildi

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu Müdürlüğü, okul içerisinde düzenledikleri mini program kapsamında, emekli olan öğretmenlerine “HİZMET ŞEREF BELGESİ” takdimini gerçekleştirdi.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından Öğrencilere Anlamlı Konferans

15 Temmuz Milli İrade Ocakları 2.OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilere 15 Temmuz gerçeklerini anlatarak birlik ve beraberlik için konferans düzenledi.

Hafız Ortaokulu Her Öğrenciye Öğrenci koçu Projesine Uzman desteği

TOBB Malatya Hafız İmam Hatip Ortaokulu, "Her Öğrenciye Öğrenci koçu Projesine Uzman desteği" verildi

Bir Yaş Günü Hikayesinden ‘Yüreklere Dokunan Etkinlik’

“Öğretmen Olmak, Sadece Derse Girmek Değil…” diyen, nefsin ötesinde yüreklere dokunarak, hayata anlam katan öğretmen olmak denir ya…

Elazığ’da Hayalet Öğrenci Skandalı!

Elazığ’da faaliyet gösteren özel okullara kayıt yaptırmasına rağmen okula devam muafiyeti tanınan ve yüksek diploma notuyla mezun edilen öğrenciler eğitim camiasında hayalet öğrenci ve hayalet diploma tartışmasını başlattı.

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şubesi’nde Delege Seçimi Yapıldı.

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şubesi 7. Olağan Kongresi öncesi delege seçimi Yapıldı.

Toplam 318 haber.