Ekonomi

Ekonomi Haberleri

MÜSİAD ELAZIĞ KONYA’DA TÜRKİYE –AFRİKA İLİŞKİLERİNİ KONUŞACAK

Elazığ Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği, MÜSİAD Konya Şubesinde Gerçekleştirilecek olan “Türkiye-Afrika Ekonomi Forumu” Programına Katılacak.

Bakan Tüfenkci: Çifte Vergilendirme Önlenecek

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye-Irak 18. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısı gerçekleştirdi.

ELAZIĞ EKONOMİ PLATFORMU DÖNEM BAŞKANI KAMAÇ OLDU

Elazığ Ekonomi Platformu Toplantısı Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Ev Sahipliğinde gerçekleşti.

Uzun NİSAN Ayı SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

2018 yılı nisan ayı SAMEKS verileri İstanbul’da açıklandı. Belirtilen verilere göre mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış SAMEKS Bileşik Endeksi, bir önceki aya göre 0,9 puan artarak 53,7 değerine yükseldi.

Uzun Mart Ayı SAMEKS Verilerini Değerlendirdi

2018 yılı mart ayı SAMEKS verileri İstanbul’da açıklandı. Belirtilen verilere göre mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış SAMEKS Bileşik Endeksi, bir önceki aya göre 1,4 puan azalarak 52,8 değerine geriledi

AB’nin Vize Politikasında Değişikliğe Gitmesi Türkiye İçin Olumlu Bir Gelişme

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, AB’nin vize politikasında değişikliğe gitmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı .

MÜSİAD ELAZIĞ SUDAN YOLCUSU

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi ve Malatya MÜSİAD’ın düzenlemiş olduğu Sudan/Hartum iş ve kültür gezisine MÜSİAD Elazığ Şubesi 5. Dönem Başkanı Nedim Durgungül katılacak.

UZUN ŞUBAT AYI SAMEKS VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

2018 yılı şubat ayı SAMEKS verileri İstanbul’da açıklandı. Belirtilen verilere göre mevsim etkisinden arındırılmış SAMEKS Bileşik Endeksi, bir önceki aya göre 0,3 puan artarak 54,4 değerine yükseldi.

ELAZIĞ İLE VAN TSO İŞBİRLİĞİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Necdet Takva ile bir araya geldiler.

Ölçü ve Tartı Aletleri Denetlenecek

Yaptığı ticari faaliyetlerde ölçü ve tartı aletlerini kullanan esnafların bu cihazların kontrol ettirmeleri gerekiyor

Hayvancılık Yatırımlarına %50 Hibe Desteği…

 Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan KARAHAN, Hayvancılık Yatırımlarına %50 Hibe Desteği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Üreticilerden Üretimi Durdurma Kararı

Türkiye’nin 8 ili Malatya, Elazığ, Manisa, İzmir,Balıkesir, Bursa, Aydın, Uşak illerindeki Banvit Vitaminli Yem Sanayi A.Ş adına Üretimi Durdurma Kararı Aldı.

PROTEİN SAVAŞINDA TÜRKİYE

Değerli okuyucular! 20'ci asrın yarısı demirçelik, ikinci yarısı da plastik devri olmuştur. 21'ci asrın ilk yarısının, protein devri olacağının bilincinde miyiz?

Elazığ Ekonomi Platformu Mobilya Sektörünü Değerlendirdi

Elazığ Ekonomi Platformu Haftalık Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıda Elazığ da Mobilya Sektöründe faaliyet gösteren Samet Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özeren ve Mefsan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yörük konuk oldu.

MÜSİAD Başkanı Uzun,"Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla ciddi istihdam oluşturulacaktır"

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun 'Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı istihdam seferberliğini iş dünyası adına destekliyoruz' dedi.

Elazığlı Hanımlar, Üretiyor, Geleneği Yaşatıyor ve Kazanıyor

Elazığlı hanımlar, oyadan, ahşap oymacılığına, kök boyayla yapılmış örtülerden oyuncaklara, örgüden takıya ürettikleri birbirinden kıymetli el emeği göz nuru ürünlerle hem yok olmaya yüz tutan kültürel değerlerini yaşatıyorlar, hem de aile bütçelerine katkı sağlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorlar

Cazibe Merkezleri Tanıtım Programı Gerçekleştirildi

Elazığ’ın da içerisinde yer aldığı 23 ile önemli yatırım fırsatları sunan Cazibe Merkezleri Programı düzenlenen bir programla iş dünyasına tanıtıldı.

Cazibe Merkezleri Programı Yatırımcılara Tanıtıldı

Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 23 ile önemli yatırım destekleri sağlayacak olan Cazibe Merkezleri Programı Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen bir programla yatırımcılara tanıtıldı, programın ayrıntıları hakkında bilgi verildi.

MÜSİAD Başkanı Uzun: Yeni Ovp Türkiye Ekonomisinin Hedeflerinden Vazgeçmediğini Gösteriyor

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun bu konuya ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Toplam 387 haber.