Ekonomi

Ekonomi Haberleri

SIBUR, Rus Şirketlerinin ESG Derecelendirmesinde Liderler Arasında

Moskova, Rusya - 26 Eylül 2023 - Derecelendirme kuruluşu NCR ve RBC tarafından yayınlanan Rus şirketlerine yönelik ESG derecelendirmesine göre SIBUR, mümkün olan en yüksek kategorideki derecelendirmeyle en üst sıradaki şirketler arasında yer aldı.

Kredi kartı kullananlar dikkat!

Enflasyonla mücadele kapsamında Merkez Bankası, kredi kartı nakit kullanım ve kredili mevduat hesaplarına uygulanan faiz oranını artırdı.

BAŞKAN Alan ICC Genel Kurul’a Katıldı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan, Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye) 69. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Bakan Şimşek'ten Faiz Kararı Sonrası İlk Açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TCMB'nin 27 ayın ardından faiz yükseltmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Güven, istikrar ve sürdürülebilirlik vurgusu yapan Şimşek, "Önümüzdeki dönemde izleyeceğimiz ekonomi politikamız da bu kavramlar ekseninde şekillenecek" dedi.

Kanatlı Eti Sektörü Çevreci Yaklaşımlarını Artırarak Sürdürüyor

Dünya Çevre Günü'nün 50. Yılında Kanatlı Eti Sektörü Çevreci Yaklaşımlarını Artırarak Sürdürüyor

Ozon Global: Yaz öncesi Türkiye'den En Çok Satın Alınan Ürünler

Yaz öncesi Türkiye'den en çok satın alınan ürünler güneş koruma ürünleri, kozmetik ürünler ve otomobil lastikleridir.

BingX, zkSync Era ve BRC-20 Zone ile Spot Ürün Çeşidini Artırıyor

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, spot alım satım kapasitesini daha da geliştirmeye yönelik olarak çevrimiçi kripto para yatırma ve çekme işlemlerini desteklemek için zkSync Era'nın entegrasyonunu gerçekleştirdiğini ve BRC-20 Zone'u başlattığını duyurdu.

Simpledo ve Mercuryo iş Birliği Yapacak

Simpledo, Türkiye’de kripto alımını kolaylaştırmak için Mercuryo ile iş birliği yaptığını açıkladı.

Batman’dan Bir Marka Doğuyor

Batman’ın tanınmış simalarından Muhammed ALİOĞLU ve eşi Şeyma ALİOĞLU yaklaşık 12 yıllık geceli gündüzlü yürek teri ile Diyarbakır ve Batman İllerinden açmış oldukları fiziki mağazalarını kısa bir süre önce dijital ortama da taşımayı başardı.

Bybit’in İşlem Hacminde Büyük Yükseliş

Bybit’in İşlem Hacmi, USDC’de Yaşanan Volatilite Üzerine Büyük Yükseliş Kaydetti

BingX, Copy Trade İçin 10 Milyon Dolarlık Bir Fon Başlatıyor

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, Copy Trade'i yaygınlaştırmak ve geliştirmek için 10 Milyon dolarlık bir fon oluşturduğunu duyurdu. Fon, trader'ları destekleme, altyapı oluşturma, ürün inovasyonu, topluluk geliştirmeleri ve stratejik ortaklıklar olmak üzere birçok amaç için kullanılacak.

BingX'den MetaTrader 5 Entegrasyonu

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, FOREX, Hisse Senedi ve Vadeli İşlemler yapmasına izin veren çok varlıklı bir platform olan Metatrader 5 (veya "MT5") ile doğrudan entegrasyonunu duyurdu.

6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi’nde Öne Çıkan Konu: Sürdürülebilir Üretim

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği (BESD-BİR) tarafından 2011 yılından beri düzenlenen 6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi (UBEK-6), 01-05 Mart 2023 tarihleri arasında Antalya’da Titanic Deluxe Golf Belek’te yapılıyor.

ETSO 'KGF Destek Paketleri' Mağduriyeti Riskinin Takipçisi

Başkan ALAN; "KGF Destek Paketleri Konusunda Müdahalemizi Gerçekleştirdik, Sürecin Takipçisiyiz"

Bybit’ten yatırımcılar için Basitleştirilmiş İşlem Deneyimi

Basitleştirilmiş İşlem Deneyimi: Bybit, birleştirilmiş işlem hesabını kullanıma sunarak yatırımcılar için alım-satım deneyimini dönüştürüyor.

MÜSİAD SAMEKS Ocak Ayı Verileri Açıklandı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan Ocak Ayı SAMEKS Verilerini değerlendirdi.

Aksa Elektrik, Elektrik Tüketim Oranlarını Açıkladı

Aksa Elektrik, Çoruh-Fırat bölgelerindeki elektrik tüketim oranlarını açıkladı: “Çoruh ve Fırat Bölgeleri’nde elektrik tüketimi arttı”

Elazığ Sahipsiz Değil!

İlimizin başarılı gazetecilerinden Kanal 23 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak'ın sunduğu 'Ayrıntı' programına konuk olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 'Sahipsiz Elazığ' söylemine sert tepki gösterdi.

6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi 1-5 Mart Tarihlerinde Antalya’da Gerçekleştirilecek

Hızla değişen dünyada beyaz et sektöründeki önemli yenilik ve gelişmelerin en kapsamlı şekilde tartışılacağı "6. Uluslararası Beyaz Et Kongresi" üst düzey bilim insanlarının katılımıyla 1-5 Mart 2023 tarihleri arasında Titanic Deluxe Golf Belek Antalya’da yapılacak.

Toplam 387 haber.