Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları: ‘Eğitim-Öğretim Döneminin Hayırlı Olmasını Diliyorum’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İpek Yolu Projesinin Su İhtiyacı DSİ Tarafından Karşılandı

Elazığ'da yapımı devam eden İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Projesinin Su İhtiyacı Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından karşılandı.

Okullarda Tüm Tedbirler Alındı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, "Okul idarelerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin azami hassasiyetiyle birlikte pandemi sürecinin üstesinden el birliğiyle geleceğiz." dedi.

Yüz Yüze Eğitim Başladı.

Elazığ genelinde hizmet veren 518 eğitim kurumumuzdan; 187 İlkokulumuzda eğitim gören 8.765 1. sınıf öğrencisi ile, 85 Anaokulunda eğitim gören 5000 anaokulu öğrencisi olmak üzere toplam 272 okulumuzdaki 13.765 öğrencimiz bugün itibari ile yüz yüze eğitime başlamıştır.

Asri Mezarlıkta Yeni Parseller Oluşturuluyor

Elazığ Belediyesi şehir genelindeki mezarlık alanlarında gerçekleştirdiği peyzaj ve yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni mezarlık alanları oluşturmayı sürdürüyor.

Vali Yırık ve Başkan Şerifoğulları'ndan Başsağlığı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, koronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybeden hekimler Op.Dr. Necdet Oğuzer ve Op.Dr. Orhan Özdiller için başsağlığı mesajı diledi.

Demek ki oluyormuş!

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yıkımı sırasında yaşanan olumsuzluklar devam ederken, Ankara'dan gelen bir firma örnek olacak bir çalışmaya imza attı.

Dumandağ, Karakoçan İlçesini Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Karakoçan'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belediye Yollara Zarar Veren Beton Mikserlerine Göz Açtırmıyor

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri son iki ayda ekolojik kapak taktırmayan ve asfalta harç dökerek zarar veren 61 beton mikserine toplamda 31 bin 816 TL ceza kesti.

Mehter Takımı ve Kürsübaşı Orkestrası, Belediye Konservatuvarı Çatısı Altında Birleşti

Gerçekleştirdikleri birçok sanatsal etkinlikle vatandaşın takdirini toplayan Elazığ Belediyesi konservatuvarı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Elazığ'da Koronavirüs Denetimi

Elazığ'da koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında denetim yapıldı.

Elazığ Belediyesi Çevre Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Şehir genelinde çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri şehrin ulaşım konforunu artırmak için yoğun mesai harcıyor.

Mobil Beyaz Masa Esentepe Mahallesi’nde

Birlikte yönetim ilkesinden hareketle vatandaşları yönetime dâhil etmek, talep ve önerilerini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla hayata geçirilen Elazığ Belediyesi 153 Mobil Beyaz Masa, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Yeni Yollarla Trafik Akışına Konfor Kazandırıyor

Elazığ Belediyesi trafik akışını rahatlatmak, yolların kalitesini ve standardını yükseltmek, daha modern ve güvenli ulaşım olanağı sağlamak amacıyla yol yapım, bakım-onarım ve alternatif yol çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ’da Beton Mikserlerine Sıkı Denetim

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, beton mikserlerinden yollara dökülen harç nedeniyle asfaltın zarar görmesi ve trafik güvenliği açısında oluşan risklere karşı denetimlerini sürdürüyor.

Karaçalı Çeşmelerinde Su Kesintisi Yaşanacak

Elazığ Belediyesi, şehir genelinde bulunan karaçalı suyu çeşmelerinde 3 gün boyunca su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İmdat’a Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Yetişti.

Evde izolasyonda olması gerekirken yapılan denetimler sonucunda konutlarını terk eden ve izolasyon kararına aykırı hareket eden kişiler İzzetpaşa Öğrenci Yurduna sevk edilerek zorunlu izolasyona tabi tutulacak.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar trafik kazası geçirdi.

Kaza akşam saatlerinde Elazığ Kovancılar karayolunda meydana geldi.

İzzetpaşa Öğrenci Yurdu, Karantina Yurdu Olarak Belirlendi

Elazığ'da, Keban Yolu 7. Km. Şahinkaya Kavşağı No: 1 adresinde yer alan İzzetpaşa Öğrenci Yurdu, karantina yurdu olarak belirlendi.

Toplam 2832 haber.