Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları, Yıldızbağları Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu çalışmaları kapsamında Yıldızbağları Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları'nın Vizyon Projeleri Hayata Geçmeye Devam Ediyor

15 Temmuz Demokrasi Meydanı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Okçular Köyü Karantinaya alındı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Okçular köyü, koronavirüs vaka sayısındaki artış nedeniyle 14 gün karantinaya alındı.

Keban Barajı 46 Yaşında

Elazığ'ın Keban ilçesindeki Keban Barajı ve Hidroelektrik Santralinin hizmete girmesinin üzerinden 46 yıl geçti.

Şerifoğulları Harput Tarihini Korumaya Yönelik Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdürüyoruz

Harput’un her karışıyla tarihi bir hazine olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Tarihin bize yüklediği sorumluluğun bilinciyle, tarihi değerlerimizi korumaya yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.” dedi.

Başkan Şerifoğulları Harput’ta İncelemelerde Bulundu

Başkan Şerifoğulları Harput’ta “Tarihi Değerlerimizi Korumaya Yönelik Çalışmalarımızı Kararlılıkla Sürdürüyoruz”

Aksaray Mahallesi Bağlantı Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, yeni yol, yol genişletme ve yol modernizasyonu çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları, Görevine Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Koronavirüs tedavisini ve karantina sürecini tamamlayarak görevine başladı.

Yaralı Güvercine Şefkat Eli

Elazığ’da vatandaşlar tarafından yolda bulunan yaralı güvercin, Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavi altına alındı.

Kızılay Mahallesi’ne Sıfır Asfalt 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, şehir içi ulaşımı konforlu duruma getirmek için 38 mahallenin tamamında yol çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan Kitap Kurdu Bedirhan’a Jest

Küçük yaşlarda geçirdiği beyin kanaması sonucu epilepsi hastası olan 14 yaşındaki Bedirhan, hastalığın yaşattığı tüm olumsuzluklara rağmen kitaplara olan sevgisinden asla vazgeçmedi.

Dilek Sitesi Çevresinde Yoğun Çalışma

Elazığ depreminde yıkılan ve vatandaşlarımızın hayatını kaybettiği Sürsürü Mahallesi’ndeki Dilek Sitesi’nde depremin yaraları sarılıyor.

Engelsiz Yaşam Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve engelli vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sunmak amacıyla hayata geçirilecek Engelsiz Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, şehir genelinde kolay ve kaliteli bir ulaşım ağı sağlamak amacıyla yeni bağlantı güzergâhları, yol genişletme ve modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Kent-Köy Projesi’nin Büyük Kısmı Tamamlandı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve yapım çalışmaları hızla sürdürülen ‘Kent-Köy Projesi’nin ?’i tamamlandı.

Büfe Ve İşyeri İhalesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi, şehrin farklı noktalarında yer alan iki adet büfe ile 17 iş yerini açık artırma usulüyle 10 (on) yıllığına kiraya verdi.

Etkili İletişim ve Beden Dili’ Semineri

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından, Elazığ Belediyesi personellerine ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ konulu seminer verildi.

İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını korumak amacıyla şehir genelinde sinek ve haşere ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Deprem Sonrası Yıkım Çalışmaları Devam Ediyor

24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrası şehrin farklı noktalarında ağır hasar gören binaların kontrollü yıkım çalışması sürüyor.