Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Alan’dan OVP Değerlendirmesi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2024-2026 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program'ı (OVP) değerlendirdi ve programın iş dünyası için sunduğu fırsatları vurguladı.

Harput'a Helikopter Pisti

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ilimiz ve bölgedeki yangınlara karşı havadan destek verecek helikopter için Harput'ta pist yapıldı.

‘Din Öğretimi Ve Hizmetleri Çalıştayı-II’ Elazığ’da Düzenlenecek

Elazığ’da 7 Eylül Perşembe günü ortaklığında “Din Öğretimi ve Hizmetleri Çalıştayı - II” gerçekleştirilecek.

Mustafa Bahçeci’den Başkan Alan’a Ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı Mustafa Bahçeci ve beraberindeki heyet, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

ŞEHRİN DOĞUSUNA PRESTİJLİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRILDI

Elazığ Belediyesi, “Nefes Alan Daha Yeşil Bir Şehir” hedefiyle şehrin doğu mahallelerine örnek yaşam alanları kazandırdı. Yeni yaşam alanlarının tamamlanmasıyla Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinin çehresinin değiştiğini ve bölgenin gelecek vizyonuna değer kattığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ'ın İhracat Performansı Sürdürülebilir Bir Yükselişte

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan Ağustos Ayı İhracat verilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, rakamların umut verici olduğunu ifade etti.

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına Katıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ TSO Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Meclis Üyesi Cavit Çiçekçi US Fuarcılık tarafından organize edilen 3, 4 ve 5 Eylül tarihlerinde Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı.

Aksaray Mahallesi Yeni Mesire Alanı Vatandaşların Takdirini Topluyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında oluşturulan yepyeni yaşam alanları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

MÜSİAD Başkanı GÜRKAN'dan Genel Başkan Asmalı'ya ve Elfed’e Ziyaret

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Genel Başkanlı Mahmut Asmalı'yı ziyaret etti.

Etkinlikler Bu Kez Yıldızbağları ve Çatalçeşme Mahallelerinde Yapıldı

Gönül belediyeciliği ilkesiyle toplumun her kesimine yönelik hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi tarafından Yıldızbağları ve Çatalçeşme Mahallelerinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, keyifli bir gün yaşadı.

TYP Kura Çekimi Pazartesi

Kura çekimi Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Mimarlar ve Mühendisler Platformu Kuruldu

Mimarlar ve Mühendisler Elazığ TSO’da Bir Araya Geldi.

Elazığ Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Elazığ Belediyesi ile HİZMET-İŞ Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Başkan Şerifoğulları; 'Biz, Güçlü ve Büyük Bir Aileyiz'

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personelleriyle kahvaltı programında bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Şehrimiz için gerçekleştirdiğimiz yatırımların hepsinde, sizlerin emek ve alın teri var. Biz, güçlü ve büyük bir aileyiz.” diyerek çalışanlara teşekkür etti.

MÜSİAD Ağustos Ayı Sameks Verileri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ağustos ayı SAMEKS verileri açıklandı.

MÜSİAD Ağustos Ayı Sameks Verileri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Ağustos ayı SAMEKS verileri açıklandı.

Elazığ Tarımsal Kalkınma Projesi Ön Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Valisi Dr.Ömer Toraman, Elazığ Milletvekilleri Prof.Dr.Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, M.Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu'nun katılımlarıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Öncülüğünde gerçekleştirilen 'Elazığ Tarımsal Kalkınma Projesi' Ön Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti.

Elazığ Belediyesi’nden Kan Bağışı Çağrısı

Elazığ Belediyesi, azalan kan stokları nedeniyle Türk Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek olmak amacıyla vatandaşlara "Kan Bağışı" yapılması çağrısında bulundu.

İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi İlerliyor

Elazığ Belediyesi "İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi"nde inşa çalışmaları sürüyor.

Toplam 2828 haber.