Elazığ

Elazığ Haberleri

Mobilya Sektörü Taksit Düzenlemesini Geri İstiyor

Mobilya sektörü BDDK’nın taksit düzenlemesinin yeniden eski haline gelmesi çağrısında bulundu. Elazığ Mobilyacılar Derneği (EMOSDER) Başkanı M. Fethi DİLEK, bu düzenlemenin özellikle evlenme çağına gelmiş yuva kuracak gençleri çok zor durumda bıraktığını söyledi.

Şehidimiz Gözyaşlarıyla Uğurlandı!

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, düzenlenen resmi törenle son yolcuğuna uğurlandı.

Elazığ TSO Üyelerinden Başkan Alan’a Teşekkür Ziyareti

Hozat Garajı mevkiinde faaliyetlerini sürdüren Elazığ TSO Üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek, sektörlerinin problemleri ile yakından ilgilenmesi vesilesiyle teşekkür ettiler.

Saraybosna Caddesi’ndeki Çalışmalar Sürüyor

Elazığ Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim, yol genişletme, aydınlatma ve kaldırım düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yüksek Cezalar Üyelerimizin Belini Büküyor

İlimizde faaliyetlerini sürdüren Restoran ve Tekel Bayii temsilcileri, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Cebrail Top ile birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek yaşadıkları problemleri aktardılar.

Elazığ Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine Kamp

Elazığ Belediyesi, “Elazığ Belediyesi Üniversite Gençleri İle Buluşuyor” projesi kapsamında üniversite öğrencilerine kamp programı düzenledi.

Bölgemizde Deprem

Bölgemiz sallanmaya devam ediyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ DUYURUSU

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin üzerinde devam etmesi sebebiyle Akçakiraz Bölgesi'nde bulunan P-2 Pompa İstasyonu'nu besleyen ana elektrik trafosunda yaşanan patlamadan kaynaklı olarak şehir genelinde su kesintisinin yaşanacağı belirtildi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, MUHTARLARLA KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Vatandaşa yakın hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, vatandaşların belediye ile iletişiminde öncü rol oynayan mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Ergüven ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, muhtarlar mahalleleriyle ilgili talepleri ilk ağızdan iletti.

Sinan Akçıl Konseri İptal Edildi

Elazığ Belediyesi tarafından Yaz Şenlikleri kapsamında bu akşam yapılması planlanan Sinan Akçıl konserinin, Elazığlı Kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın şehit düşmesi sebebiyle iptal edildiği duyuruldu.

Elazığ Belediyesi Tarafından Yapılan 5 Muhtarlık Ofisi'nde Çalışmalar Hızla Sürüyor

Elazığ Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, mahalle muhtarlarının hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha modern bir ortamda kaliteli hizmet sunmak için 5 mahallede yapımına başladığı Muhtarlık Ofisi'nde inşa çalışmalarına devam ediyor.

Sinan Akçıl, Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde Elazığlılarla Buluşacak

Pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan Akçıl, 9 Ağustos Çarşamba günü (Yarın) Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde Elazığlılara unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

Kazanç Hırsı, Hukuksal Krize Dönüşmemeli

ELMÜTDER Yürütme Kurulu Üyesi Mimar Fatih Baltacı: "TOKİ Evlerini Kurayla Alanlar, Yüksek Kârla Yatırımcıya Devrediyor"

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ'NDE TUĞÇE KANDEMİR RÜZGARI ESECEK

Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğçe Kandemir, 8 Ağustos Salı günü (Yarın) Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri’nde Elazığlılara keyifli bir gece yaşatacak.

Hak Sahipliği Başvuruları 25 Gün Uzatıldı

AFAD Hak sahipliği için talep ve taahhütname başvuruları 5 Ağustos itibariyle 25 gün uzatıldı.

KENT-KÖY YAŞAM ALANI’NDA YAPILAN ETKİNLİKLERDE YÜZLERCE ÇOCUK, EĞLENCEYE DOYDU

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini bütün hızıyla sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Çaydaçıra Mahallesi’ne değer katan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda gerçekleştirdiği etkinlikle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Başkan Şerifoğulları, Esnaf ve Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Gönül Belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hürriyet Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

TEKNOVA OSB’de Yatırımcı Sayısı Hızla Artıyor

15 yatırımcının talepleri Elazığ TEKNOVA OSB Sanayi Parseli Ön Tahsis Komisyonu tarafından değerlendirilerek yönetim kuruluna onay için arz edildi. Toplamda 45 adet yatırımcının talepleri değerlendirilerek tahsisi yapıldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, ELAZIĞ’I YENİ YAŞAM ALANLARI, PARKLAR VE YEŞİLLE DONATMAYA DEVAM EDİYOR

Daha yeşil bir Elazığ için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli vakit geçirebileceği yeni yaşam alanlarının ve parkların sayısını artırmaya devam ediyor.

Toplam 2828 haber.