Elazığ

Elazığ Haberleri

DÜZELTME-Elazığ Belediyesi Depremzedelerin Konakladığı Yurtları Dezenfekte Etmeye Başladı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ahmet Kabaklı Öğrenci Yurdu'nda ve Kırklar Mahallesi Konteyner Kent'te kalan depremzedelerin sağlığı için tüm yaşam alanlarında hijyen ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Yapılandırılan Borçların Taksitlerine Erteleme

Resmi Gazete'de yer alan karara göre yapılandırma borçlarının taksit ödemeleri, mücbir sebep halinin sonuna ertelendi.

Başkan Şerifoğulları Depremin Ardından Şehir Genelinde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez üssü Kahramanmaraş olan toplam 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından Elazığ’daki çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Valiliği Paylaştı!

Elazığ Valiliği, konteyner talep eden vatandaşların hangi önceliklere göre talebinin karşılanacağını açıkladı.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Elazığ Belediyesi, Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle yaşanan adres karışıklığına ilişkin açıklama yaptı.

Elazığ Belediyesi'nden Deprem Bölgesine Destek

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından depremzedelerin yaralarının sarılması için başlattığı destek çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları, Malatya’da Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından depremden en çok etkilenen Malatya’nın Doğanşehir ilçesindeki konteyner kentte incelemelerde bulundu.

‘Elazığ’ın Tek Kurtuluşu Ada Bazlı Kentsel Dönüşüm’

Deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu(İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği(ELMÜTDER)Başkanı Miraç Ayaz ve üyeler ile bir araya geldi.

Vali Toraman Duyurdu!

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, basın toplantısı ile meydana gelen depremlerden sonra Elâzığ’da yapılan hasar tespit çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Elazığ Afet Bölgesi İlan Edildi!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ’ın Afet Bölgesi İlan edildiğini açıkladı.

Elazığ Depremzedeler İçin Tek Yürek

Elazığ Belediyesi HAYME ANA Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi’nden Depremzedelere Destek

Gazi Caddesi Trafiğe Açıldı

Gazi Caddesi, hasarlı binaların yıkım işlemlerinin ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından araç trafiğine açıldı.

228 Bina Ağır Hasarlı!

Elazığ’da ilk aşamada yapılan hasar tespit çalışmalarında şehir merkezindeki 228 binanın ağır hasarlı olduğu sisteme girildi.

'Acil Yardım Bekliyoruz' 'Donmak Üzereyiz!'

Depremden dolayı evlerinin ağır hasar aldığını ve 20'ye yakın evin yıkıldığını belirten Elazığ'ın Arıcak İlçesi'ne bağlı Üç Ocak Beldesi'nde yaşayan vatandaşlar yardım çağrısında bulundu.

Elazığ Valiliği Harekete Geçti!

Elazığ Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Elazığ’da ev kiralarında yaşanan fahiş artışların önüne geçilmek adına çalışma başlattı.

Elazığ’da Ön Hasar Tespit Çalışmaları Açıkladı

Elazığ Valiliği, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından Elazığ’da yapılan ön hasar tespit çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Deprem Bölgesi İçin Üretiyor

Elazığ Halk Eğitim Merkezi’nde hazırlanan kışlık kıyafetler deprem bölgelerine gönderilecek.

Başkan Şerifoğulları Deprem Bölgesi Malatya’daki Yardım Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kahramanmaraş merkezli büyük depremin en fazla etkilediği illerden biri olan kardeş şehir Malatya’daki yardım ve koordinasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Yiğit Elazığ Halkını Daha Fazla Yardıma Davet Ediyoruz.

Yönetim Kurulu Başkanımız Odamız bünyesinde kurulan Afet Koordinasyon Birimi'ni ziyaret ederek, toplanan yardımları inceledi.

Toplam 2822 haber.